Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok besorolni az m3-on és a gyorsító sáv véget ér?

Figyelt kérdés
Mentem 110 el de annyian voltak melletem hogy nem bírtam besorolni mikor láttam hogy a leálló sáv jön akkor erőszakosan be vágtam egy kocsi elé kb 20-20cm maradt az ellotem meg a mögöttem lévő között is dudált is mögöttem mint az állat de mit csináljak ilyenkor? Leállósávon nem szabad mennem álljak meg ellőte?
2023. ápr. 2. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Hogy mi a katapult? Hát azt leginkább vadászgépekben használják.
2023. ápr. 2. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez egy troll kérdés, amit annak mintájára írt ki a kérdező, hogy volt egy másik kérdés, amiben egy béna női kezdő vezető gyorsítósáv használatakor nem bírt kamionok közé beállni és inkább lefékezett. És őrá is dudáltak.

Íme a másik kérdés, érdemes összehasonlítani őket. Több, mint gyanús, hogy ez ihlette:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..

2023. ápr. 3. 01:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó te jó nagy gyökér vagy ez a saját kérdésem semmi köze a másikhoz
2023. ápr. 3. 01:34
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Ezt bárki mondhatja.
2023. ápr. 3. 01:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel a tobbi autos tempojat es indexelj, majd besorolsz 2 auto koze. A legtobb autos beenged es 110-130-as temponal amugy sem mennek olyan kozel egymashoz hogy ne ferj be.

Inkabb menj a leallosabban es besorolsz kesobb de ne allj meg mert akkor meg nehezebb lesz besorolni ha 0-rol indulsz, a tobbi meg 130-al megy.

2023. ápr. 3. 03:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan kell gyorsítani, és finoman kormányozni a külső sávba. És befog engedni valaki tuti. Ha meg nem, legrosszabb esetben kell folytatni a leállósávon. De sosem szabad megállni, attól rosszabb nincs.
2023. ápr. 4. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!