Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok besorolni az m3-on és a gyorsító sáv véget ér?

Figyelt kérdés
Mentem 110 el de annyian voltak melletem hogy nem bírtam besorolni mikor láttam hogy a leálló sáv jön akkor erőszakosan be vágtam egy kocsi elé kb 20-20cm maradt az ellotem meg a mögöttem lévő között is dudált is mögöttem mint az állat de mit csináljak ilyenkor? Leállósávon nem szabad mennem álljak meg ellőte?
2023. ápr. 2. 20:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
(friss jogsis vagyok)
2023. ápr. 2. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Felgyorsítasz a külső sávban érkezők tempójára, így már könnyen be tudsz sorolni. Ha nyomod a gázt, egy relatív gyenge autóval is fel lehet gyorsulni, elég hosszú a gyorsító.

Az esetek 99,9%-ában nálam ez működni szokott. A maradék 0,01-ben pl útjavítás szokott ilyen lenni, ahol előttem is folyamatos sor akar besorolni, nem tudok felgyorsítani és elfogy a sáv, nincs mit tenni: kiteszem az indexet és várom, hogy az autók között legyen kis szünet, hogy besorolhassak. De ez ritka.

2023. ápr. 2. 20:29
 3/16 anonim ***** válasza:
(23 éve jogsis vagyok, #2)
2023. ápr. 2. 20:30
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Katapultálj. Azt nem gyakoroltátok rutinon?
2023. ápr. 2. 21:28
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Felveszed a külső sáv tempóját, indexelsz az egyik nagyobb lyukba és ha nem egy faxparaszt a másik, akkor lassít annyit, hogy beférj. Ez 99%-ban működik.

Az 1%-ban meg elvileg megállsz a gyorsítósáv végén és megvárod, míg be tudsz sorolni. De a te módszered gyakorlatiasabb volt. :)

2023. ápr. 2. 21:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább veszélyeztetted a közlekedőket, minthogy szabályt szegj. Rossz döntés volt. Szerencse, hogy nem lett belőle baleset.
2023. ápr. 2. 21:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Menj tovább a leállósávon aztán besorolsz de véletlenül sem állj meg. Annak hogy bevágsz a másik elé szintén nem megoldás.

Inkább fizesd ki a bírságot a leállósáv használata miatt mintsem balesetet okozz.

2023. ápr. 2. 21:34
 8/16 A kérdező kommentje:
És ha a leállósávon ál valaki én meg elütőm?
2023. ápr. 2. 21:37
 9/16 A kérdező kommentje:
4 az meg mi? Vezetés oktatás alatt 1x voltam autópályan
2023. ápr. 2. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 most komolyan ennyi eszed van? Ha van valaki a leállósavon nyilván nem fogsz rámenni. Elütni nem tudom kit fogsz mert a gyalogosnak el kell hagyni a leállósávot...
2023. ápr. 2. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!