Ha olyan dagadt vagyok hogy nem férek be az oktatóautóba, akkor nem lehet jogosítványom? Vagy lehet igényelni, hogy másik oktatóautót használjanak?
Figyelt kérdés
185 centis magasság mellett vagyok valamivel 190 kiló alatt.2023. márc. 31. 13:38
1/4 anonim 

válasza:

Olyan oktatót kell keresni, akinek beférsz a kocsijába. Amelyik autósiskolába én jártam, ott lehetett választani egy listáról, hogy milyen típusú személygépkocsin szeretnék tanulni.
2/4 anonim 

válasza:

Keress olyan oktatót aki valami nagy autóval oktat, van jó pár batár SUV tanuló kocsi az utakon. Ja és ne nyáron a melegben kezdj neki, mert az oktatód tutira nem fog örülni ha szétizzadod az autóját és / vagy masszív izzadtságszagot árasztasz, ami nem akarlak megbántani, de ilyen méreteknél már sokkal erősebben jelen van.
3/4 anonim 

válasza:

2: klíma csak van manapság az oktatókocsiban
4/4 anonim 

válasza:

A tűző napon 190 kg-n az nem fog segíteni úgy sejtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!