Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2009-es Audi S3-ról vélemény?

2009-es Audi S3-ról vélemény?

Figyelt kérdés
Mennyire problémás autó? Illetve ha ilyet szeretnék mire kell figyelnem?

2023. márc. 30. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Ha a kérdés komoly és valóban S3-ast szeretnél (ami sport széria és 4 kipufogója van stb)

Hat 2009-és már eléggé régi, egy ilyen autót szertnek széthajtani, ráadásul az amúgy sem olcsó, átlagtól jóval feletti a fenntartása, legyen mellette valami, amivel jól el tudsz közlekedni és megbízható, ezt max ilyen hobbi jellegű autónak tudnám elképzelni.

Nekem Audi S6-om volt, 2-3 hetente szervizbe jártam, nagyon szerettem és jo tulaja voltam, tőlem mindent megkapott az autó, minden földi jót és megis.. raadasul ismerőstől vettem. Milliók lettek ráköltve. Neked is legyen pár milla a zsebedben. De nagyon szerettem, ezért sokáig is megvolt, de mostmar ot év alatt vennék csak ilyen és hasonló autót!

Tudd, hogy mit vállalsz!

Ha Audi A3-ra gondoltál az hálás kis jószág:)) Nem te leszel a leggyorsabb az utakon, meg a legnagyobb sem, meg hat azért na! Nekem a te autódban lesznek a legkényelmesebb ülések sem, de ha a kínálat tetejéről választasz, talán egy megbízható autód lehet. A dízeleket ezekből is kerülném , ugyanis a Smoke&Charm vagány gyökerek már széthajtottak a kotla TDI-ket, a PD elemeset meg messziről kerüld! Csak benzinesek ez ajanlom a sima A3-bol is.

Ha meg tényleg az S3-ra gondoltál és nem csak az s3 logó van rajta hanem 4 kipufogo stb akkor meg kosd fel a gatyat és haver köde össze a szerelőkkel!

2023. márc. 30. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy egy csúcsmodellt akarsz venni a típusból 10+ évesen, bőven túl életefénykorán, ráadásul csak az igen korai, lehasznált példányok jöhetnek szóba (gondolom az anyagiak miatt). Gyakorlatilag bármi is lehet vele és annak az ellenkezője is. Nagyon meg kell nézni mit veszel. A konstrukció alapvetően jó, de 200k km-nél érhetnek meglepetések. Én javasolnám, hogy típusspecifikus fórumokon, csoportokban járd körbe a témát, hátha találsz megvigyázottabb darabot, mint a friss német importok
2023. márc. 30. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
ezek a TFSI motorok alapból egy rakás szarok. Hát még ha ki is van hegyezve... Nettó 700 ezres fizetéssel se jutna eszembe ilyen pénztemetőt venni. Vannak sokkal értelmesebb és megbízhatóbb sport / sportos autók is mint ez.
2023. márc. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!