2009-es Audi S3-ról vélemény?

Szia! Ha a kérdés komoly és valóban S3-ast szeretnél (ami sport széria és 4 kipufogója van stb)
Hat 2009-és már eléggé régi, egy ilyen autót szertnek széthajtani, ráadásul az amúgy sem olcsó, átlagtól jóval feletti a fenntartása, legyen mellette valami, amivel jól el tudsz közlekedni és megbízható, ezt max ilyen hobbi jellegű autónak tudnám elképzelni.
Nekem Audi S6-om volt, 2-3 hetente szervizbe jártam, nagyon szerettem és jo tulaja voltam, tőlem mindent megkapott az autó, minden földi jót és megis.. raadasul ismerőstől vettem. Milliók lettek ráköltve. Neked is legyen pár milla a zsebedben. De nagyon szerettem, ezért sokáig is megvolt, de mostmar ot év alatt vennék csak ilyen és hasonló autót!
Tudd, hogy mit vállalsz!
Ha Audi A3-ra gondoltál az hálás kis jószág:)) Nem te leszel a leggyorsabb az utakon, meg a legnagyobb sem, meg hat azért na! Nekem a te autódban lesznek a legkényelmesebb ülések sem, de ha a kínálat tetejéről választasz, talán egy megbízható autód lehet. A dízeleket ezekből is kerülném , ugyanis a Smoke&Charm vagány gyökerek már széthajtottak a kotla TDI-ket, a PD elemeset meg messziről kerüld! Csak benzinesek ez ajanlom a sima A3-bol is.
Ha meg tényleg az S3-ra gondoltál és nem csak az s3 logó van rajta hanem 4 kipufogo stb akkor meg kosd fel a gatyat és haver köde össze a szerelőkkel!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!