Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Újonnan a kresz vizsgákat...

Újonnan a kresz vizsgákat miért "simogatós" készüléken kell kitölteni. Miért nem tudnak adni az embernek egy egeret, mi van ha rosszul kattintok rá? Nekem nincsen ilyen simogatós készülékem. Hogyan kell egyáltalán az ilyeneket használni?

Figyelt kérdés
Elég ijesztő, hogy a gép vizsgáztat. De akkor valamilyen szinten egy kis html tudással nem tudnánk kinyerni a válaszokat?
2023. márc. 29. 20:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
70%
Az egèr mùlt szàzadi technològia. Meg kell szokni az érintőkèpernyőt.
2023. márc. 29. 20:12
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha neked már ez is gondot okoz, akkor kérlek szépen, hogy ne akarj autót vezetni :)
2023. márc. 29. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, hogy rosszul kattintasz, itt is sikerült rossz kategóriába kiírnod.
2023. márc. 29. 20:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnád kinyerni a válaszokat? Agyba-főbe töltögettem anno online a próba teszteket. A vizsgán meg nincs időd puskázni. Nem lesznek perceid egy-egy kérdésre, mint ahogy a forgalomban sem állhatsz 10 percig egy kereszteződésben, azon gondolkodva, vajon az A, B vagy C jelű gépjárműnek van elsőbbsége veled szemben, ha egyáltalán van 😂
2023. márc. 29. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

E-titánból kinyerheted a válaszokat. Egyszer végig olvasod és tudni fogsz mindent.

Azt mondjuk nem értem hogy akarja a kérdező "html tudással" kinyerni a választ amikor egér nélkül kattintani sem tud :D

2023. márc. 29. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy csalni akar egy olyan vizsgán amin az élete múlik. Nagyon sok vizsgázó megtanulja a helyes választ, de nem tudja alkalmazni a való életben. És ezek akarnak megölni minden nap. És azon vagyunk kiakadva, hogy érintőképernyős a vizsga?
2023. márc. 29. 20:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Már több, mint 10 éve érintőképernyős a vizsga.

Elég hülyebiztos, a helyesnek vélt válasz betűjelére ráböksz és ennyi.

Egy csimpánz is meg tudja tanulni a használatát:

[link]

Van egy vizsgabiztos, ha elkezdenéd hekkelni a gépet, akkor azonnal bukó.

De amúgy sem igazán értem, hogy a "html tudásoddal" hogy gondoltad kinyerni a válaszokat.

2023. márc. 29. 21:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked nagyon mindegy.
2023. márc. 29. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"html tudással nem tudnánk kinyerni a válaszokat"

Szerintem biztos nem, mert mekem nem úgy tűnt hogy böngészőben futó program futna, mint az eTitan, meg gondolom mégcsak nincs is netre kötve,csak egy helyi hálózatra. Nem is úgy néz ki,mint amivel otthon gyakorolsz. Amúgy én se értem mi a gond vele?

Kérdező van okostelefonod, vagy vettél ki pénzt automatából? Mert ha azon elboldogulsz akkor az érintőképernyőn se lehet gond, nincsenek olyan közel a válaszok "gombjai",hogy olyan könnyű lenne félrenyomni , nekem 46 évesen fel se merült,hogy ezen fennakadjak.

2023. márc. 29. 21:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Konyerni a válaszokat?

Egyrészt be vsn kamerázva a terem.

Másrészt be lehet úgy állítsni a gépet, hogy semmi, de semmi ne legyen elérhető rajta, mint a vizsgaprogram.

Csak admin tud hozzáférni máshoz.

2023. márc. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!