Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan miért vannak oda annyira...

Sokan miért vannak oda annyira a kevés kilométeres autóért? Valamit tönkre lehet vágni 10km-en vagy 5 ezer kilométeren. És egy autó lehet 400ezer km után is patika ha vigyázva van rá. Miért ugranak egyből a kevés kilométeres autókra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 22:32
1 2 3
 21/25 nemaRendőrség ***** válasza:
36%

Mi volt ezen felháborító, ezek puszta tények.

A nők kb 14-től 30 éves korukig tudnak komplikációmentesen gyereket kihordani, utána hatványosan nő a kockázat.

Az hogy ott jár az orvostudomány hogy 45 évesen is tud valaki még szülni más dolog.

Mint ahogy az is tény, hogy az autók élettartamát tervezik. X év és y km.

Egy autónál sem láttam még olyat hogy 30 év vagy 600e km a garancia. Az hogy tovább bírják az csak a tulaj és szerelők érdeme

2023. márc. 29. 14:39
 22/25 anonim ***** válasza:

"Te egy 40 éves nővel vállalnál gyereket vagy egy 18 évessel?"

Én sem teljesen értem a párhuzamot az autókkal.

Pár éve vettem egy új autót. 1 éves korára már a motort kellett garanciában bontani. 3 éves korára háromszor lett már levéve a váltó. Ezektől függetlenül több vezérlőelektronikát, elektromos egységet kellett kompletten cserélni.

Ellenben volt egy az új vételekor 14 éves, 320.000 km-t futott másik autóm, amelyiket csak tankoltam és olajat cseréltem benne és mindenhova elvitt.

Akkor most melyik a "40 éves nő" és melyik a "18 éves lány" a hasonlatodban?

Egy fiatal autót is el lehet hanyagolni meg szét lehet hajtani és egy idősebb autó is lehet patika állapotú és full karbantartott.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, egy 18 éves lány (tisztelet a kivételnek) sokszor még nagyon gyerek(es). Gondolkozásban is máshol tart. Egyetemre akar járni, karriert építeni, vagy épp bulizni, nem biztos, hogy rögtön az érettségi után egyből papás-mamást akar játszani. És ezt teljesen meg is értem. Így én inkább a kettő között, egy 28-29 éves nővel vállalnék gyereket legszívesebben.

2023. márc. 29. 17:36
 23/25 anonim ***** válasza:
33%
#21 Az megvan hogy a max élettartama az embernek amig nem volt orvostudomány, kb 35 év volt? :D :D
2023. márc. 29. 17:43
 24/25 nemaRendőrség ***** válasza:

@23

Ez egy tévedés ami onnan ered, hogy hatalmas volt a gyerekhalandóság.

Több ezer éve, ha valaki megélte a 20 éves kort, 60-80 év volt a várható élettartama (leszámítva extrém behatások idejét pl háború, éhínség, pestis)

2023. márc. 29. 18:47
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 Ezt meg honnan szeded? Azért nő a bölcsességfogad 25-35 évesen, hogy a nyers cuccokon addigra kinyírt zápfogaid helyére legyen új rágóeszköz, ami még 30 évig kitart. Gondolom, ezzel nem fáradt volna az evolúció, ha addigra úgyis meghalsz.
2023. márc. 29. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!