Megéri 50-es motort venni?

saját tapasztalatból tudom, hogy 35 km távolságra nap-mint nap egy 50-es robogó használata nagy kihívás...mégakkor is ha négyütemű, és halk, rezgésmentes..lecseréltem 125-ösre, ugyanolyan érzés..(lehet, hogy rossz választás volt)
Nem javaslom az ötvenes robogót..
Ha tudsz egy kiváló márkát, az már más..én nem.

Ha nem zavar, hogy lassabban fogsz eljutni munkába akkor megéri. Bár ez függ attól is, hogy milyen útvonalon mész munkába. Ha két vidéki település közt teszed meg ezt a 35km-t akkor lassabb lesz, de ha mondjuk ebből 10km-t Budapesten teszel meg akkor gyorsabb is lehet a forgalom miatt. Mindenképp olcsóbban jössz ki a kisebb fogyasztás miatt és a robogót olcsóbb szervizelni is, mint az autót. Azzal kell számolni, hogy legyen vízálló ruhád a motorban, hiszen bármikor előfordulhat, hogy reggel még napsütésben mész, délután pedig szakad az eső.
Én is inkább egy 125-ös robogóval járnék munkába, de sajnos panelházban nincs hol tárolnom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!