Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki egyedül van és folyamatosa...

Aki egyedül van és folyamatosan kéne az autó, az hogy oldja meg a szerelőhöz járást?

Figyelt kérdés
Pl. faluban lakik, ahol nincs normális tömegközlekedés, de az autót kell vinni szerelőhöz, de a szerelő több nap mire megcsinál valamit, mert sok a munkája, de a tulajnak meg munkába kéne mennie és 1 autója van kevés pénz miatt.
2023. márc. 26. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Beszélj meg egy időpontot a szerelővel amikor egyből neki is tud állni.

És jobb esetben pár óra alatt kész is. Addig meg busz, közeli munkatárs, vagy barát/családtag segít. Ahol nincs normális tömegközlekedés, ott is jár busz ami nem óránként megy, és lehet 1 órával hamarabb érsz be a munkába de ezt 1-2-3napig nem olyan dolog.

A kisebb dolgokat érdemes magadnak elvégezni, hogy ne kelljen mindenért szerelőhöz menni napokig.

2023. márc. 26. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Svájcban élek, itt lízinges autóra kötelező a fullos biztosítás, ami a csereautót is fizeti. Egyszer volt olyan, hogy több napra ott kellett hagynom az autót (tankolásnál benéztem a motortérbe, és szomorúan konstatáltam, hogy a nyest befalatozott a kábelből. Hát nem volt messze a szervíz, de rendesen félve vezettem odáig.)

Na akkor mondták, hogy három nap, és azzal a lendülettel nyomták a kezembe a csereautó kulcsát. Mondjuk én azonnal visszapasszoltam nekik, mert három napig elvagyok kocsi nélkül, de mondtam, hogy valaki igazán hazafuvarozhatna, mert ugyan csak öt kilométerre lakom, de nagyon kint a francban van a szervíz, nincs arra tömegközlekedés.

(A szolgáltatáshoz hozzátartozott, hogy megkérdezték, hol van biztosítva a kocsi. Amikor meg mentem érte, kérdeztem, mennyi lesz, mondták, hogy már letárgyalták a biztosítóval. És tényleg, egy héttel később jött a levél a biztosítótól, hogy kifizették a nyest falatozásának a költségeit, remélik, hogy elégedett vagyok, köszönik továbbra is, hogy őket választottam, és ha kérdésem van a nyestekről vagy bármiről, akkor forduljak bizalommal hozzájuk.)

2023. márc. 26. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Velem olyan mèg nem tortent hogy olyan baja lett volna az autonak hogy nem tudtam volna vele menni.

Pl elrepedt az olajtekno, szoltam a szerelonek hogy mikor vihetem es 2 nap alatt kicserelte. Addig tudtam vele menni csak folyamatosan utantoltottem az olajat

Falun laktam en is de megsem jartam autoval minden nap, szoval nem zavart volna ha a szerelonel van napokig.

Az is jo ha van egy kis robogod, tudom nem biztonsagos de falun belul tokeletes, sot idonkent a kozeli varosba is be lehet vele menni.

Ha nincs hol tarolnod akkor gondolom varosi vagy panelban, szoval ott a tomegkozlekedes.

2023. márc. 26. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Bérelsz egy autót, akár a márkaszervizen keresztül. Nagy tudomány, nem te vagy az első, aki úgy adja szervizbe az autóját, hogy közben közlekedni is akar, szerintem amióta létezik autó, létezik ez az igény...
2023. márc. 27. 03:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Azoknak, akik a robogót ajánlják: ugye nem gondoljátok, hogy az ember befizet egy 200 ezres bukósisakra, meg szintén drága totális védőfelszerelésre csak azért, mert néha nincs autója. És ugye nem ajánljátok, hogy ezek nélkül bárki bármilyen motorra üljön, ugye???
2023. márc. 27. 03:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Rongyrázókám prolija megoldja, azt te ne féltsd, az meg, hogy miért nem zavarja, hogy hülyére veszik, és kiszednek belőle egy rakás pénzt, jó kérdés.

S.gghülye?

A sznobizmus pénzbe kerül, az ilyenek szokták felkötni magukat, amikor kénytelen visszaülni egy swiftbe, mert beüt a krach.

Nem tudom őket sajnálni.

2023. márc. 27. 09:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan helyre viszem, ahol adnak csereautót (ingyen)
2023. márc. 27. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!