Aki egyedül van és folyamatosan kéne az autó, az hogy oldja meg a szerelőhöz járást?
Beszélj meg egy időpontot a szerelővel amikor egyből neki is tud állni.
És jobb esetben pár óra alatt kész is. Addig meg busz, közeli munkatárs, vagy barát/családtag segít. Ahol nincs normális tömegközlekedés, ott is jár busz ami nem óránként megy, és lehet 1 órával hamarabb érsz be a munkába de ezt 1-2-3napig nem olyan dolog.
A kisebb dolgokat érdemes magadnak elvégezni, hogy ne kelljen mindenért szerelőhöz menni napokig.
Svájcban élek, itt lízinges autóra kötelező a fullos biztosítás, ami a csereautót is fizeti. Egyszer volt olyan, hogy több napra ott kellett hagynom az autót (tankolásnál benéztem a motortérbe, és szomorúan konstatáltam, hogy a nyest befalatozott a kábelből. Hát nem volt messze a szervíz, de rendesen félve vezettem odáig.)
Na akkor mondták, hogy három nap, és azzal a lendülettel nyomták a kezembe a csereautó kulcsát. Mondjuk én azonnal visszapasszoltam nekik, mert három napig elvagyok kocsi nélkül, de mondtam, hogy valaki igazán hazafuvarozhatna, mert ugyan csak öt kilométerre lakom, de nagyon kint a francban van a szervíz, nincs arra tömegközlekedés.
(A szolgáltatáshoz hozzátartozott, hogy megkérdezték, hol van biztosítva a kocsi. Amikor meg mentem érte, kérdeztem, mennyi lesz, mondták, hogy már letárgyalták a biztosítóval. És tényleg, egy héttel később jött a levél a biztosítótól, hogy kifizették a nyest falatozásának a költségeit, remélik, hogy elégedett vagyok, köszönik továbbra is, hogy őket választottam, és ha kérdésem van a nyestekről vagy bármiről, akkor forduljak bizalommal hozzájuk.)
Velem olyan mèg nem tortent hogy olyan baja lett volna az autonak hogy nem tudtam volna vele menni.
Pl elrepedt az olajtekno, szoltam a szerelonek hogy mikor vihetem es 2 nap alatt kicserelte. Addig tudtam vele menni csak folyamatosan utantoltottem az olajat
Falun laktam en is de megsem jartam autoval minden nap, szoval nem zavart volna ha a szerelonel van napokig.
Az is jo ha van egy kis robogod, tudom nem biztonsagos de falun belul tokeletes, sot idonkent a kozeli varosba is be lehet vele menni.
Ha nincs hol tarolnod akkor gondolom varosi vagy panelban, szoval ott a tomegkozlekedes.
Rongyrázókám prolija megoldja, azt te ne féltsd, az meg, hogy miért nem zavarja, hogy hülyére veszik, és kiszednek belőle egy rakás pénzt, jó kérdés.
S.gghülye?
A sznobizmus pénzbe kerül, az ilyenek szokták felkötni magukat, amikor kénytelen visszaülni egy swiftbe, mert beüt a krach.
Nem tudom őket sajnálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!