Ha hátsó vezető oldali fekbetetem full elkopott úgy hogy már fura hangot ad érdemes kicserelni ha amúgy elolso 2 nemrég volt cserelve ?
1 év van muszakiig jó lenne ha már nem kéne rá költeni.
Eltud rontani valamit ?
Elolso 2 fog annyit ami nekem kell
Autópályán nem járok se éjszaka
Első körben, add le a bontóba az autót, a jogsid meg dobd a tűzre, aztán járj busszal.
Egyébként pedig, ha a hátsó 4-ből csak 1, esetleg 2 fékbetét kopott, lényegesen kopottabb, mint a többi, akkor nem csak betétet kell cserélni (mind a 4 hátsót), hanem megnézetni, miért nem kopik egyenletesen. Ne menj az utakra közlekedésre alkalmatlan járművel, mert másokat is veszélyeztetsz.
#3 "Elolso 2 fog annyit ami nekem kell"
A kutyát nem érdemli, hogy neked mennyi kell. 10 ezer forintot sajnálsz egy fékbetét szettre, helyette inkább ön- és közveszélyes romhalmazzal autózol. Klinikai eset vagy...
Most komolyan, miféle vadbarok szórakozik a fékkel, amin a saját élete múlik, meg még másoké is???? Az eszem megáll... Igen, a fékcsere drága mulatság, de ha nem fér bele, akkor busszal kell járni.
Komolyan nem hiszem el, mi megy ebben az országban...
Végül cseréltem de nemcsak a betétet hanem kompletten mindent a fektamot betétet tárcsát.
A komlet Hátsó fektendszer új.
114e volt
Egy 1 milliós kocsira azért durva ennyit költeni.
De vegulis 2005 os kocsi szerelő is mondta hogy ilyenkor már nem kell meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!