Hogyan lehet beindítnai az autón a riasztót anélkül hogy kárt tennék benne?
- Lehúzott ablaknál bezárod a kocsit, vársz míg élesedik riasztó, majd benyúlsz a nyitott ablakon. Nálam azonnal visít.
- Bezárod az autót, riasztót élesíted, majd nem a távirányítóval, hanem a kulccsal nyitod mechanikusan. Nálam addig visít amíg vagy rá nem adom a kulccsal a gyújtást, vagy meg nem nyomom a távirányítón a nyitó gombot.
- Múlt héten a frászt hozta rám. Át akartam szerelni a kerekeket, de be volt zárva az autó. Gondoltam nem baj, elkezdem, aztán majd bemegyek érte. Alá tszem az emelőt, elkezdem emelni, a kocsi azonnal ordít.
- Egyéb.
Egyik sem okoz semmi kárt.
Ja várjál, most olvasok a kommentek alapján, hogy te nem a saját autód riasztóját akarod tesztelni. Bocs, de nekem az eredeti kérdés kiírásából ez nem derült ki.
Más autóét nem tudom, hogy tudnád aktiválni. A parkolás nálunk is gond. Mindig a kapu elé parkolnak. Ilyenre már gondoltam én is, de hiába taszigáltam, semmit nem csinált a kocsi. Ezek mondjuk felénk általában régi lelakott csotrogányok, valószínű még nem volt bennük riasztó.
A papíros megoldással nem sokra mentem. Akkor is napokig ott áll. A papírt meg bosszúból, vagy nem tudom milyen indíttatásból beb@szarintja hozzánk a kertbe és legközelebb is ugyanoda áll.
A rendőrt ha kihívom, kijön, engem igazoltat. Majd vakarja a fejét. Az intézkedés egy "jó tanácsban" merül ki: várjam meg, amíg lemegy. Ezzel, mint akik jól végezték dolgukat, tovább is állnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!