Autó átírás 15 napon túl?
Figyelt kérdés
Törzskártya miatt csúszhat az át írás mivel nem találja a tulajdonos a kocsi ajándékozási szerződéssel van mivel az öcsémé. Esetleg ujabb adásvételit tudunk írni ha meg lenne csak a biztositast mar megkotottem rá az nap mivel azért is büntetnek már esetleg szoljak az okmány irodába, hogy emiatt csúszok ki a határidőből2023. márc. 22. 10:03
1/4 anonim 

válasza:

Nem fognak megbüntetni, bár kellene.
Inkább arra kérdezz rá, hogy törzskönyv nélkül mit kell csinálni. Van rá valami megoldás, de én eddig tisztán adtam-vettem az autókat mindig
2/4 anonim 

válasza:

Törzskönyv nélkül nem írják át az autót, hacsak nem kereskedő, vagy cégnéven van az autó.
De az okmányirodában megmondják, mi a helyzet az autóval, vagy ügyfélkapun.
Törzskönyv nélkül NEM VESZÜNK autót, illetve előzetes adategyeztetés, ellenőrzés nélkül!
3/4 anonim 

válasza:

Ha már a fals infó is megjelent, itt egy cikk a törzskönyv nélküli adásvételről:
Lehetséges, csak macerás
(Egyébként google első találat volt)
4/4 anonim 

válasza:

Attól függ mennyit csúszol. Pár nap nem a világ vége, de egy idő után jönni fog a bünti, ha a másik fél már lejelentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!