Az S80-ban pl van kagylós telefon.. nagyon menő.
Ezt melyik új autó tudja? Egyik sem.
"A régit sokkal egyszerűbb rendben tartani, autósabb feelingje van, olyan egyszerűen nagyszerű"
Akkor miért nem vesztek autót a 90-es évekből? Azok még egyszerűbbek? Vagy a 80-as évekből? Vagy a 70-esekből? 60-asokból?
Mert bullshit az egész, azért.
Mert ezek a 2000-es évekbeli kocsik amolyan aranyközépút voltak a régi, klasszikus és a mai digitális kocsik között.
Nem voltak telerakva digitális kütyökkel, érintőképernyővel, automata váltóval, de volt már bennük felszereltség, extrák, volt normális töréstesztjük stb..
Szerintem nincs igazad.
Nekem egy 20 éves renault megane kombim van.
Tudod mi hiányzik belőle?
Egy automata váltó, egy tolató kamera és egy tempomat.
Szóval egy csomó kütyü jó ha van.
A "manuális" meg a "digitális" az két külön absztrakciós szint, nem hasonlítható össze. Ez olyan mintha, valaki megkérdezné, hogy milyen sört szeretsz és azt mondanád, hogy: "A hideg sört szeretem, az IPÁt nem!".
Szóval milyen extra/kütyü az ami jó és mi az ami nem jó?
A CD lejátszó az rossz? Az digitális. Kazettás magnó legyen a kocsiban, mert azt kézzel kell tekerni, ha ugrani akarsz egy számot?
A tolatókamera az rossz? Az is digitális. Nagyon rossz, hogy segíti a tolatást?
Az elektromos ablakemelő rossz? Az is digitális. Jobb, amit kézzel kell kurblizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!