Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tolvajtempo Ford Mustang...

Tolvajtempo Ford Mustang Elaonorjat nehéz volt ellopni,vagy megbízhatatlan volt?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondja,hogy a film szerint nagyon megbízhatatlan volt, nem akartak ellopni. Szerintem a film szerint nagyon nehezen lehetett ellopni (valójában nem) és ezért tartották tőle. Ki emlékszik jól?
2023. márc. 21. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Remélem ezt csak tetteted és szórakozni próbálsz, mert ha most ezt komolyan gondoltad....

Az egy dolog, hogy mi volt az alapja, én azt írtam, hogy az alapja nem létezett? meg kéne tanulni értelmezni a dolgokat, Eleanor nem létezett, ugyanis se a Ford, se magáncégek nem gyártottak ilyen néven autót.

Komolyan mintha abba kötnél bele, ha azt írnám KITT nem létezett soha, vagy akkor úgy értelmeznéd, hogy azt írtam Pontiac Firebird Trans Am nem létezett ami az alapját adta?

2023. máj. 24. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:

#11: Nem jó a párhuzam. A film narratívája szerint egy (módosított) Shelby GT 500-ról van szó, ami egy létező modell.

[link]

Az most mindegy, hogy a valóságban persze Ford Mustang volt.

Az Eleanor nem a típus neve a film szerint sem, csak a szereplők nevezték így maguk között.

Ha jól emlékszem a KITT viszont nem Pontiac Firebird a film szerint, hanem egy KITT típusnevű prototípus.

Jobb példa Herbie, ami szintén csak az adott példány beceneve és nem a típusnak. Tehát inkább olyan, mintha azt mondanád, hogy Herbie típusú autó nem létezik, ami butaság lenne, mert az a film szerint is egy VW bogár.

2023. máj. 24. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor ez meg már popkultúrának felírható dolog, hogy modellnévként kezdett el terjedni a dolog, és így kezdték emlegetni.
2023. máj. 24. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:

#11: És még én vagyok a hülye... :D

Ismétlem, meg kéne nézni a filmet... Nem a típus volt Eleanor...Senki soha nem mondott ilyet. Se itt, se a filmben. A filmben is hatvanhetes selbigétéöccáz-ként emlegetik. Az Eleanor a beceneve volt. Nem a típusa...

De ha már 12-es is leírta és ketten ugatjuk ugyan azt, lehet elhiszed.

2023. máj. 31. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor olvass utána is kedves " nem én vagyok hülye ", én már utána írtam hogy akkor a popkultura számlájára írható jelenség.
2023. máj. 31. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!