Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó ötlet lenne oktatót váltani?

Jó ötlet lenne oktatót váltani?

Figyelt kérdés

Most kezdtem a jogosítványt, nemrég kezdtem el vezetni. 16 óránál járok és egyszerűen gyomorgörcsöm van beülni az oktatóm mellé. Én nem vagyok sajnos született tehetség, igyekszem ahogy tudok, viszont bármikor amikor valamit elhibázok borzalmasan lekezelően beszél velem, ordítva, egyéb felém irányuló ronda megszólalásai is voltak. 14.-ik óránál tartottam amikor kialakult ez az idegesség, gyorsan kanyarodtam (baj nem történt) ő idegességében vállba ütött, nem is gyengéden majd 10 percen keresztül ordibált velem, hogy mennyire hülye vagyok és hogy úgylátszik a semmiért fizettük ki ezt a pénzt.

Én személy szerint nagyon szeretnék oktatót váltani, viszont a suliból kilépni nem szeretnék, (vagyhát nem tudom hogy szeretnék-e) mivel úgy tudom ezek az órák ilyenkor elvesznek, plusz 25 ezret még rá kéne fizetnem hogy megkapjam a kartonomat. Iskolán belüli oktatóváltás mennyire éri meg? Átvesznek egyeltalán?

Attól is félek hogy még rosszabb lesz a helyzet mivel az oktatók egyértelműen ismerik egymást és gondolom menne a pletyka.

Nem vágyom egy minta oktatóra, egyszerűen csak nem akarok minden vezetésnél bőgni :D

2023. márc. 20. 15:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam, természetesen nem csak ez miatt az eset miatt félek, egyéb dolgok is voltak ahogy haladtunk előre, egyszerűen csak ez volt a pont amikor tényleg úgy éreztem hogy valami gáz. Utána elmentem még, “adtam neki még egy esélyt” de egyszerűen egyre bunkóbb és türelmetlenebb nekem meg valamiért nagyon a lelkemre hat.
2023. márc. 20. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, váltsd le, át fognak venni máshova. Akár iskolán belül de én inkább másik sulihoz is mennék.
2023. márc. 20. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Izibe válts oktatót. Az enyém akkor is halál nyugodt volt, amikor már dudáltak mögöttem, mert nem mertem kimenni. Sosem fogsz megtanulni vezetni ennél a baromnál.
2023. márc. 20. 16:24
 4/7 NTBS ***** válasza:
100%
Itt csak a váltás a jó megoldás.
2023. márc. 20. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Hú gecc.
2023. márc. 20. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mostmár tényleg úgy érzem, hogy váltanom kéne.

Szüleim nyomására “nem ment” igazából ez a dolog élesbe, de valahogy csak meg tudom értetni velük is hogy mit akarok igazán.

2023. márc. 20. 20:23
 7/7 anonim válasza:
100%
Privátban leírod az oktató nevét? Pont ma panaszkodott az oktatóm, hogy valaki 16 óránál jár és, hogy mekkora idióta. Az üvöltözős, lekezelő, bunkó stílus stimmel. Én 10. óránál járok, vagy leváltom, vagy pedig megverem.
2023. márc. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!