18 éves fiúnak, kezdő autónak Audi A3?
Kedves az aggódásotok, de az iskolában is kiválóan teljesít és a munkában is.
Nem dolgozza magát szét, home officeban van és nem állami iskolába jár, hanem magángimnáziumba, ahol teljesen más az iskolarendszer. De nem ez volt a kérdésem, ha pedig nem tudtok arra válaszolni, ne reflektáljatok semmire inkább. Szülőként pedig nem érzem, hogy megbuktam volna, ha mindenkinek ilyen gyereke lenne, a világ nem lenne ilyen. 🙂
Az irigység megmutatkozott az előttem hozzászólók válaszaiban.
Kicsit elkanyarodtatok a kérdéstől.
Szerintem sokan örülhetnének, a gyereküket magán gimnáziumba íratnák és mellette otthonról dolgozna, nem a facebook-ra, meg instára posztolna, mint sok fiatal, még nyári munka is büdös nekik, de a Air Force One cipőt megkövetelik meg többi cuccot.
Ha a szüleim anno nekem is azon gondolkodtak volna, hogy Audi-t vegyenek vagy hasonlót….,de csak Wartburgot kaptam meg néha-néha. 🙂
Ja nem egy ember használja az oldalt, az összes waldorfiban kézműveskedő 18 éves apja A3-at akar venni a gyerekének XD
Egyébként persze, lehet dicsekedni meg minden, de 2-nél több agysejttel felmerül a kérdés, hogy vajon mi lehet az elvárt szint, ha mind a két helyen, teljes embert igénylő terhelést hibátlanul vesz valaki. Nyilván valahol ott a kaki a levesben, hogy egy klasszikust idézzek. Majd az élet megmutatja később, hogy mi az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!