Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy suzuki swift-ért mennyit...

Egy suzuki swift-ért mennyit adnának kb a vastelepen?

Figyelt kérdés
Van egy nem működő régi swift autóm. Azt tervezem, hogy darabokra szedem, és elviszem a vastelepre. Mennyit kapnék kb érte?

2023. márc. 18. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Mérd le, aztán kérdezd meg, hogy mennyi a vasnak kilója és matekolj egy kicsit.
2023. márc. 18. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Papírjai vannak?

Mert ha igen, akkor csak hivatalos bontóban tudod leadni.

Egyébként szétberhelni sem éri meg, több lesz a hulladék, aminek az elhelyezésével gondod lesz, mint a vasár, amit kapsz érte

2023. márc. 18. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem 100- 200ezer körül.
2023. márc. 19. 00:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincs már az, hogy tkp te fizetsz? Vagyis örülsz ha átveszik, de akkor már nulláért, full feketén. Annál elvaterázni is értelmesebb lehet.
2023. márc. 19. 22:31
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem te fizetsz, azert hogy átvegyék.. hol élsz, méghogy neked fizessen az állam ??
2023. márc. 29. 02:50
 6/12 veterán vas ***** válasza:

Ha papír szerint a Te tulajdonod, akkor csak hívatalosan tudsz tőle megszabadulni.

Az pedig pénzbe kerül.

Ám ha valahol "csak úgy találtad"😉 és a neved sehol sem szerepel, akkor lehet gyakorolni a szétszerelést, aztán darabokban talicskázhatod a MÉH-be.

2023. márc. 29. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért abból a motorból még egész jó rota lenne...
2023. márc. 29. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Kiszeded a motort és felrakod egy állványra, rákötsz pl. szivattyut, vagy valamit amit forgatni kell.. generátort, dinamót.. csak kicsit drága az úgy szerintem, de ha hely van hozzá.. Ilyenen én is gondolkodom, csak nehéz munka kiszedni és üzemképes állapotba hozni/tartani, mindenféle tartó, emelők nélkül.
2023. ápr. 7. 08:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag traktort kreálnak belőle a jóarcok, és zajlik az állatkodás.
2023. ápr. 8. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
De a traktorhoz más erőátviteli módszer (sebeségváltó) kell, ha az van, és össze tudják hozni vele, akkor elvileg tud menni csak max. közúton nem közlekedhet..
2023. ápr. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!