Katalizátort ki lehet szedni az autóból "rombolás" nélkül?
Úgy értem, fűrészelés nélkül hogy a vizsgára vissza szépen tudjam tenni ha kell. Valamint: ha így leszedem akkor lehet hallani esetleg a motor hangján hogy nincs katalizátor (nem vizsgán hanem csak az utcán amikor közlekedek vele)? Megbírságolhatnak érte?
A környéken sajnos megnőtt a lopások száma. Félek, hogy egyszer a mienkből is kiszedik aztán perkálhatunk egy ilyen hülyeség miatt a vizsgához. Nem beszélve arról hogy talán forgalomban is megbüntethet érte a rendőr ha nem rakatok bele újat? Akkor meg minek tetessek bele újat ha talán megint elviszik az enyves kezűek. Hogy járjak akkor munkába? Értem én hogy aki lovat vesz az ne sajnálja a zabot, de azért ilyenekkel nem számoltam.
Hyundai i10, 2015-ös évjárat, benzin.
Típusfüggő, mert van amelyik hegesztve van a kipufogóredszerbe. De szerintem a tiedből nem fogják kiszedni, mert ha jól sejtem, akkor a motortérben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!