Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 152 cm magas 49 kgos nőként...

152 cm magas 49 kgos nőként ne akarjak motort?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék motorozni, 27 éves vagyok.. gondoltam mostanra alábbhagy bennem a dolog, de csak egyre inkább szeretnék jogsit és egy motort.

De vajon le èrne a lábam? Tudtok ajánlani bármit ez ügyben?

Köszönöm

2023. márc. 16. 01:30
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Motornál inkább pont az a probléma, hogy a legtöbb átlag vagy az alatti testmagasságra van tervezve. A magas emberek még szívnak, mert az enduro ideális nekik. A testtömegnek nem sok köze van a motorozáshoz. Meg kell tanulni kezelni és nem hagyni, hogy rád dőljön.
2023. márc. 16. 04:13
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Azt hogy leér-e és hogyan, kikell próbálni.
2023. márc. 16. 05:56
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Egy cruiser biztos megfelelő lenne, azok kifejezetten alacsonyak, szerintem 152cm bőven elegendő. De amúgy igen, ahogy mondták, ki kell próbálni.
2023. márc. 16. 07:36
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Akarni bármit lehet, megvalósítani egy más kérdés.

Viszont, ha nem tudsz magadtól 1-2 szalonba/használt motor kereskedésbe ellátogatni és ráülni párra, hogy kipróbáld leér-e a lábad, akkor nem kellene erőltetni. És nem a fizikai adottságok miatt

2023. márc. 16. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Valahogy biztos meg lehet oldani, bár korlátozott lesz a motorválasztási lehetőség, viszont a nagymotoros oktatóm sincs 160 centi, és valamivel ő is levizsgázott és motorozott. Vannak futóműhöz ültetőszettek, és az ülésekből is létezik alacsonyabb, vagy át kell alakítatni.
2023. márc. 16. 07:51
 6/9 b1812567 ***** válasza:

Mind a sport(os), mind a chopper/cruiser vonalon sok alacsony motor van szerencsédre.

Például nézz meg egy Suzuki Gladiust (vagy új SV-t), vagy egy Honda Rebel-t.

2023. márc. 16. 09:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Honda 125 Z Monkey-n biztos leérne a lábad, azon is nagy élmény tud lenni a motorozás, városba egész oké lehet az a teljesítmény is…

Jó kis motor, még jól is néz ki.

2023. márc. 16. 10:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Négyes, ne haragudj de miért vagy seggfej? :D kórházban vagyok, nem igazán tudok most eljárkálni és gondoltam utána kérdezek. Én kérek elnézést:D
2023. márc. 16. 11:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Minden választ köszönök szépen, megnézem amiket ajánlottatok, én is találtam párat a neten, de van itt olyan is amit eddig nem néztem.:)
2023. márc. 16. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!