Melyik autót vennétek a kettő közül?
Figyelt kérdés
Ford Mustang Mach-e Premium Extended Range, 32.8 millió forintért
Vagy
Nissan Ariya Evolve 33.5 millióért
2023. márc. 15. 21:22
11/18 anonim válasza:
#10.
Úgy értettem, hogy egy magyarországi swift/corsa/clio/punto....stb. tulajdonos szemével nézve, bizonyára "jelentős" összegről lenne szó.
12/18 anonim válasza:
A Koenigsegg Jesko Absolut-ot 3,4 millióért! Jaaa, hogy az Dollárban van?! Francba!
13/18 anonim válasza:
Ormótlan batár mind a kettő. A Ford talán egy hajszállal elfogadhatóbb külsejű szerintem. A kifinomult stílustól, eleganciától, kellemes arányosságtól olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől.
14/18 A kérdező kommentje:
#13: neked mi tetszik?
2023. márc. 18. 20:45
15/18 Revolúcióbiológus válasza:
Pusztán pragmatikus alapon a Nissan. A Ford már kifelé tart az autóiparból, járhatsz majd a céges Transitok meg kamionok közé műszakiztatni. A Nissan meg már most is félig villanyautós márka, nem te leszel a tesztalany, hogy össze tudnak-e rakni egy karosszériát egy villamos hajtással.
16/18 anonim válasza:
#14:
A SUV kategória nekem általában unszimpatikus. A lapos, széles kupéformájú autók tetszenek. Viszont a Hyundai IQ5 tetszik.
Az is egy magas autó, de annak van stílusa.
17/18 anonim válasza:
Mindkettő randa. Nekem egy autón legyen hűtőrács, akkor is ha egyébként nem kell rá. Egyszerűen sokkal jobban néz ki vele, mint nélküle. Ezek a mostani autók egyébként is rondák, stílustalanság, egyformaság jellemző rájuk. Még a nagyobb márkák (pl Mercedes, BMW stb) sem remekelnek túlságosan, az SUV-k meg aztán különösen rondák. Persze, ízlések és pofonok.
18/18 anonim válasza:
4
küldenél linket a "K*rva jó kertesházakat lehet ennyiért venni Kőbánya, Pesterzsébet és környékén. " házról. 20 kilométerre élek a városhatártól, ennyiért itt is valami lepukadtat kapni. Ránéztem az ingatlan.com-ra 100-tól indulnak a valahogy kinézők. Most újittatok fel Pesten egy házat, az jó ha kijön 30-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!