Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót vennétek a kettő...

Melyik autót vennétek a kettő közül?

Figyelt kérdés

Ford Mustang Mach-e Premium Extended Range, 32.8 millió forintért

Vagy

Nissan Ariya Evolve 33.5 millióért

2023. márc. 15. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

#10.

Úgy értettem, hogy egy magyarországi swift/corsa/clio/punto....stb. tulajdonos szemével nézve, bizonyára "jelentős" összegről lenne szó.

2023. márc. 16. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:
A Koenigsegg Jesko Absolut-ot 3,4 millióért! Jaaa, hogy az Dollárban van?! Francba!
2023. márc. 16. 21:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ormótlan batár mind a kettő. A Ford talán egy hajszállal elfogadhatóbb külsejű szerintem. A kifinomult stílustól, eleganciától, kellemes arányosságtól olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől.
2023. márc. 18. 20:41
 14/18 A kérdező kommentje:
#13: neked mi tetszik?
2023. márc. 18. 20:45
 15/18 Revolúcióbiológus ***** válasza:
60%
Pusztán pragmatikus alapon a Nissan. A Ford már kifelé tart az autóiparból, járhatsz majd a céges Transitok meg kamionok közé műszakiztatni. A Nissan meg már most is félig villanyautós márka, nem te leszel a tesztalany, hogy össze tudnak-e rakni egy karosszériát egy villamos hajtással.
2023. márc. 19. 02:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#14:

A SUV kategória nekem általában unszimpatikus. A lapos, széles kupéformájú autók tetszenek. Viszont a Hyundai IQ5 tetszik.

Az is egy magas autó, de annak van stílusa.

2023. márc. 19. 08:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő randa. Nekem egy autón legyen hűtőrács, akkor is ha egyébként nem kell rá. Egyszerűen sokkal jobban néz ki vele, mint nélküle. Ezek a mostani autók egyébként is rondák, stílustalanság, egyformaság jellemző rájuk. Még a nagyobb márkák (pl Mercedes, BMW stb) sem remekelnek túlságosan, az SUV-k meg aztán különösen rondák. Persze, ízlések és pofonok.
2023. márc. 19. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:

4

küldenél linket a "K*rva jó kertesházakat lehet ennyiért venni Kőbánya, Pesterzsébet és környékén. " házról. 20 kilométerre élek a városhatártól, ennyiért itt is valami lepukadtat kapni. Ránéztem az ingatlan.com-ra 100-tól indulnak a valahogy kinézők. Most újittatok fel Pesten egy házat, az jó ha kijön 30-ból.

2023. jún. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!