Mekora cooler lenne megfelelo?

Van annak a motornak elég baja tuning nélkül is. Ne erőltesd.
Egyébként pedig a Ford-os/tuning csoportokban kérdezd, ott lesz válasz.
Praktikus okokból egyébként a legnagyobbat, ami még befér úgy a gyári lökhárító mögé, hogy ne kelljen szétfaragni semmit.
Egyébként a Stage 1 az egy szolid chip kategória szokott lenni, mi épül igazából?
Kerdeztem mar.de nem akarnak valaszt adni,csak "raktam bele" meg hasonlok.amivel nem lettem elorebb.
Az a baj ha tul nagyot raksz be,akkor negativ hatasa lessz mint pozitiv.ezert kellene tudni milyen lenne meret lenne megfelelo..mer belefer 550/600 is vagas meg egyebbek nelkul is
Egyenlore ez.mert meg magosnyonasu/porlasztok meg eleg jo erteket mutatnak(porlasztok max 0.20)majd ha megdoglik akkor at lehet alakitani adagolosra amivel tobbet lehet kihozni es strapa
Nalam ugy van bealitva a stage,hogy 3500fordulatig,adja le oszes erot.pl nem 2000korul adja le azt a ~440 Nm ha nem 3000 is.vege 240 km/H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!