Aprilia RX 50 motoromhoz megfelelőek ezek az alkatrészek?
Egy helyi boltból telefonon rendeltem a következő alkatrészeket 2008-as Aprilia RX50-és motoromhoz :
- lánc: Drive Chain 428 HDR2 134 SL
Pedig mondtam neki, hogy most 420-as van rajta, rámegy ez így? Lánckerék korábban volt rajta cserélve, az új.
- hajtóműolaj:Mannol 8206 Dextron 3 Automatic Plus. Nem volt az általam kért motul, azt mondta, hogy ő ezt rakja a motorok a (szervizelik is a motorokat ott).
Nem tudtam már vele beszélni, mert mire odaértem a bolt zárva volt, a dolgokat pedig a mellette lévő Hotel an hagyta.
Lehet ezt így használni?
Jujj jujj xd
Automata váltó olajat nem nagyon szokás ezekbe rakni. Bár lehet működne mert azokba is nedves kuplungok meg fogaskerekek vannak.
A 428 lánc nem fog rámenni a 420 lánckerekekre az biztos.
Máskor jobban jársz ha például facebook csoportokban (van erre egy rakás) megkérdezed mit javasolnak és azt veszed meg.
A láncot passzolom. Viszont én ezt az olajat nem tenném bele. Van ahol ugyan a 75W80-as olajat írják, viszont másik szervízkönyvben megy a 10W40-est. Azt tudom, hogy nekem a 2008-as SX50-em D50B blokkos, nagyon kényes az olajra, pl a Repsolt
mikor tettem bele akkor nagyon szólt a blokk. Még az Unixos Mesiterteille is jobb. Szóval nézz utána mi is kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!