Ablakmosó folyadék nektek meddig elég?
1 év... a télit mindig le kell szívnom mert sosem tudok elhasználni 1 tartáLYnyit egy tél alatt.
A nyári általában pont kitart tavasztól az első fagyokig.
Régebben mikor sokat ingáztam, a 4,5 literes tartályt ha feltöltöttem, kb két útra volt elég. Nyári időszakban a bogarak, télen a többi autó által felcsapott trutyi miatt.
Most, hogy nem járok annyit, egy 5 literes kanna elég kb egész szezonra.
Tehát nagyon használat függő. Városban nyilván jóval kevesebbet mosol, mint pályán.
Hát a tartáLY mérete eléggé autófüggő, szóval nem tudom, hogy ez mennyire releváns infó. Ha konkrét mennyiségre vagy kíváncsi, én szezon elején szoktam venni egy ötliteres kannával, az kibírja a szezont. Mondjuk télen kicsit használok, ott van, hogy kell egy kis plusz, de az 5 liter nyári kihúzza tavasztól őszig.
#5 Szerintem nem mondta, hogy nem lenne jó, csak kevésbé hatásos. Más összetétel, persze jó a téli nyáron is, csak nem ideális.
#7 "télen kicsit használok"
Kicsit *többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!