Mitől történhetett, hogy a robogóban a variátor görkők megolvadtak?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy jelentősen romlott robogóm teljesítménye, csak zúgott alig ment. Szétszedtem és a ékszíjtárcsa csillaga, a variátor nyomólap is szét volt darálva (nem volt rajta minta)
Mikor szétszedtem a variátort láttam hogy a görgők beleolvadtak a variátorkosárba.
Jelen állapotában kicseréltem minden megkopott alkatrészt, görgőket (sajnos nem a legjobb minőségre). Számíthatok a közeljövőben hasonló problémára, mitől következhetett ez be?
(8g-os görgők)
2023. márc. 14. 23:51
2/4 anonim válasza:
Már biztos régen megkellett volna csinálni, csak elhanyagoltad és össze darált mindent.
3/4 anonim válasza:
Lehet,hogy csúszott a szíj, ezért melegedett fel annyira a variátor,hogy megolvadt benne a görgő. Mondjuk ok-okozat, mert ha belül szétment, akkor azért nem is feszítette rendesen a szíjat.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg valami olcso rossz görgők voltak benne, mert ez egy alapból melegedő alkatrész főleg mert a főtengely meg a motor részhez közel van és a szíly is sok hőt termel. Vegyél bele minőségibb gorgoket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!