Melyik a legjobb illatú wunderbaum illatosító szerintetek?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik a legjobb illatú?egyàltalàn használnak még ilyen lógós illatosítót az autósók?régen szinte minden kocsiban làttam valamilyet lógni a visszapilantón,de mostmàr nem làtok annyit.2023. márc. 14. 19:26
1/7 anonim válasza:
Én csak ilyeneket használok. Mindig van fent 2-3 különböző, szóval rétegelt az illat. Havonta - kéthavonta veszek újat.
Pina Colada a kedvenc.
2/7 anonim válasza:
Amúgy kinek-mi, ez eléggé szubjektív.
Nincsen legjobb illat.
Télen, amikor többet van zárva az ablak a kevésbé intenzív illatok jönnek be. PL. New car, black classic.
És nem csak wunderbaum jöhet szóba. Mostanában kaptam ilyen virágmintás halálfejeset. Illatra ok, látványra jobb a fenyőfánál.
4/7 anonim válasza:
Én akárhányszor ültem ilyen autóba felfordult a gyomrom az illattól. Miért van szükség erre?
5/7 anonim válasza:
Én se szerettem mert először tömény erős szaga volt aztán meg hirtelen semmi.
6/7 A kérdező kommentje:
elvileg fokozatosan kell lehúzni a csomagolásàt.
2023. márc. 15. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!