70-es 2t hengerhez kell a jobb főtengely?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 50cc-ről váltok 70-es alu hengerre, jelenleg gyári főtengellyel, de tervezem cserélni. Amíg bejáratom a hengert, addig az 1000 km-ig elég lesz a tengely és utána elég cserélni, vagy ha nem pörgetem is nagyon sok a főtengelynek? d50b blokk2023. márc. 13. 20:23
1/4 anonim válasza:
A 70-es hengertől eleve nagyobb terhelést fog kapni, így nem a fordulat lesz itt a probléma, Szerintem mindenképpen kell erősebb főtengely, mert láttam valami német fickó videóját, hogy az is felette a 70-es hengert, aztán vagizott. A videó végén meg mutatta a széttört hajtókart.
2/4 A kérdező kommentje:
1-es! És az első 2-300 km-en sem hagyhatom rajta? akkor úgysem erőltethetem meg nagyon.
2023. márc. 14. 08:34
3/4 anonim válasza:
Rajthagyhatod, de hosszabb távon nem fogja bírni. Amúgy az alu hengeren nincs mit bejáratni, max a gyürük kopnak be , de a nicasil rétegen nincs mit bekoptatni.
4/4 Szolovjov válasza:
Én a Simsonban cseréltem 70-es főtengelyre, de nem azért mert erősített lenne, hanem azért, mert másképpen van egyensúlyozva a 70-es főtengely. Gondolj bele, a 70-es nagyobb dugattyú nehezebb is. Ennek utána kell menni kiegyensúlyozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!