Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tettètek túl magatokat,...

Hogyan tettètek túl magatokat,ha àtvertek egy hasznáktautóval?

Figyelt kérdés
sajnos kifogtam egy használtautót,aminek sok hibája vétel utàn jött ki/vettem észre. azóta alig tudok aludni,rossz a hangulatom. nem amiatt mert költeni kell rà,mert azzal alapból is szàmoltam,csak csalódtam,hogy így megjàrtam vele.ti is fogtatok ki ilyen autót?hogyan kezeltétek a helyzetet?ti is napokig csak ezen agyaltatok,vagy nem stresszeltetek rajta?

2023. márc. 11. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eladtam és vettem egy másik szart, nem viccelek tényleg így volt, de harmadikra legalább sikerült jót venni. Stresszeltem nagyon, mert az volt az össz pénzem amim volt amennyiért vettem őket. Egyszer csak sikerül neked is venni jót.
2023. márc. 11. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
"Meglátogattuk" a kereskedőt. Amivel csak lehetett tényleg mindennel átvágott.
2023. márc. 12. 06:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy ilyenre emlékszem, nagyon amatőr koromban volt, már arra se emlékszem, kitől vettem. Egy 15 éves Ford volt, 2000-ben, életem leg-lepusztultabb autója volt, a lámpánál nem mertek mellém állni, mert olyan csámpásan állt, úgy szét volt rohadva az egész.

Végén egy bontós segített rajtam, volt egy másik neki, "átpapíroztuk", kicseréltük a kettőt, ráfizettem némi pénzt, aztán beletettem vagy 200e km-t.

Végére az a Ford is ugyanolyan hulladék állapotba került.

Azóta soha többet német autót.

2023. márc. 12. 06:31
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Jártam így, szerencsére összetörtem bontóztam, és vettem egy új null km-es autót. Soha többet használt szarok, nem éri meg, végén beleköltesz egy új kocsi árát is.
2023. márc. 12. 07:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, átvizsgáltattad előtte szakértővel, vagy csak ránézésre vetted meg?
2023. márc. 12. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
3-as: Hülyeség ezért bojkottálni a német autókat. A Ford sajnos egy teljesen más kategória, tervezési elvekben, anyagminőségben 100% francia autó, a némethez nem sok köze van. Már Henry Ford is a bontókat járta, hogy megnézze, mi marad épen az odakerült autókon, hogy lerontsa azoknak a minőségét 100 éve. Ez nem vicc, tényleg így volt. Sajnos csúnyán rohadnak, az újabbak is 2000 után, de a legfőbb gond velük az az, hogy mindenre van valami új, egyedi megoldásuk, ami miatt a Ford szerelés szinte egy külön szakma, ha nem csak olajcseréről, meg karbantartásról van szó. Nyugodtan lehet venni más német autót a Fordon kívül, nem véletlen van a "3 F-es szabály: Fiatot, Franciát, és Fordot ne vegyen az aki jót akar magának".
2023. márc. 12. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
6. A francia miért nem rohad akkor?
2023. márc. 12. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
A német autó tág fogalom. Egyértelműen náluk is vannak kifejezetten jó és sz@r konstrukciók is. Mondom ezt úgy hogy nekem japán autóm van.
2023. márc. 12. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
43%
Ezért kell új autót venni.
2023. márc. 12. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!