Hol találok olyan információs táblát amelyet veterán motorkerékpárok mellé szoktak kihelyezni kiállítások során?
Figyelt kérdés
Erre azért volna szükségem mert van egy veterán motorkerékpárom. Amelyet ki szeretnék állítani egy kiállításon és hogy legyen egy külön ismertetője.
Tulajdonképpen mit kell hogy tartalmazzon ez az információs tábla?
2023. márc. 11. 17:27
1/2 anonim válasza:
Nincs rá szabály, azt írsz rá, amit szeretnél. A gyártmány, a típus, az évjárat és a hengerűrtartalom mindenképpen legyen rajta. Ezen kívül rajta lehet még a teljesítmény, a végsebesség és a származási ország is, de mikor én készítettem hasonlókat, inkább pár mondatban összefoglaltam a típus történetét, mert az hasznosabb volt a nézőknek. Ha akarta, úgyis megkérdezte, hogy "mennyivel megyen", mintha ez különösebben hasznos információ lett volna egy lemezvillás Csepel esetében, de ha kapott némi segítséget ahhoz, mit is jelentett a típus a maga idejében, azzal többre ment.
2/2 anonim válasza:
Kérdezd meg a szervezőket, hogy van-e valami sablon. Ha nincs, akkor igazából bátmit ráírhatsz, amit fontosnak tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!