Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a velemenyetek errol a...

Mi a velemenyetek errol a motorrol?

Figyelt kérdés

El szeretnek kezdeni motorozni. Mar kineztem egy motort Aprilia rs 50. Mivel csak 50ccm es motort vezethetek es a sportmotorok tetszenek, ezert ezt neztem ki.( A cross/endurotol sem zarkozom el, de inkabb a gyorsasagik tetszenek.)

Valaki akinek esetleg mar volt ilyen Apriliaja? Vagy aki tud ajanlani valami 50ccm-es mocit kezdesnek?

2023. márc. 11. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Csak 50-est vagyok, 70-80-as henger megöli a főtengelyt"

Csak 50-est vegyél!

2023. márc. 11. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod tuningolgatni te se azt javaslom mindenképp olyat vegyél ami teljesen gyári.

A tuningoltak se feltétlen hulladékok (nekem is van) de annak a fenntartásához is hozzáértés kell nem csak az építéséhez és sokak esetében sajnos egyikhez sincs.

Minél fiatalabbat veszel annál kisebb a tákolások mértéke. Az összes 50es hasonló szinten van minden szempontból. Esetleg arra figyelj hogy mindenképp d50b vagy am6 blokkos legyen. Biztos jó a többi is de ezekből remgeteg van és az alkatrész is rengeteg hozzájuk.

2023. márc. 11. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem SR50-em volt.

Igaz robogó, de én nagyon szerettem. Semmi problémám nem volt vele, mindig tudtam vele menni bárhová. 80 km/h-val simán mentem vele.

Amire ügyelni kellett az a megfelelő olaj bele. Ezen kívül semmi más. Amíg meg volt, abban a 4 évben kb. 8000km-t mentem vele minden gond nélkül.

2023. márc. 11. 20:10
 14/15 A kérdező kommentje:

#11,12,13

Nagyon szepen koszonom a valaszt:D

Egy ismerosunk akitol valoszinu vesszuk a motort. Ok elvittel lefenyeztetni kicserlet a fektarcsakat es uj gumikat kapott. A srac akie ugyan annyi idosen hasznalta mint amennyi idosen most en szeretnem.

Kerdesem: Ha 3 evet all egy motor a garazsban, neha kicserelve rajta alkatresz es neha elvittek egy korre, annak lehet baja?

2023. márc. 11. 22:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha mentek vele időnként akkor nagy baja nem lehet a sokáig állás miatt.
2023. márc. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!