Gyerekkel rendelkező szülőknek érdemes kitenni ilyen matricát a hátsó ajtó ablakára?
A napokban több autón is láttam oldalt a hátsó ajtó ablakán vagy a hátsó ajtó mögötti kisablakon egy üzenetet, ami így szólt:
"VAN GYEREKEM! ÚGYHOGY NE ÁLLJ KÖZEL A SZ*RODDAL, MERT AZ AJTÓ NEKI LESZ B*SZVA! ÉN SZÓLTAM!"
Vajon lehet létjogosultsága ezt kitenni, mint figyelmeztetést, hogy a gyerek esetleg nekicsaphatja az ajtót? Mit gondoltok, ötletes? Vagy felesleges kitenni, úgyis ugyanúgy mellé fognak állni az embernek?
Annyira fölöslegesek ezek a "jópofizó" matricák.
Egy parkolóban -lehetőleg- úgy teszem le az autót ahogy a helyek föl vannak festve. Sajnos ez a távolság annyira lett kitalálva, hogy ha valaki paraszt, akkor képes egy teljesen kitárt ajtóval megrongálni a másik autót.
Ha én betartom a parkolási szabályokat, akkor minimum elvárhatom mástól is. És ez teljesen független attól, hogy 140 kilós a sofőr, vagy hogy járókeretes az utasa, esetleg babakocsit akarnak bepaszírozni az 5. ajtón.
Egyszerű figyelni kell a gyerekre és megtanitani , hogy ne legyen egy türhő paraszt mint a szülei akik ilyen matricát akarnak ki rakni ...
Van gyerekem és rejtejesen ki tudja úgy nyitni az ajtót , hogy nem bassza neki a másik autónak ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!