Gyerekkel rendelkező szülőknek érdemes kitenni ilyen matricát a hátsó ajtó ablakára?
A napokban több autón is láttam oldalt a hátsó ajtó ablakán vagy a hátsó ajtó mögötti kisablakon egy üzenetet, ami így szólt:
"VAN GYEREKEM! ÚGYHOGY NE ÁLLJ KÖZEL A SZ*RODDAL, MERT AZ AJTÓ NEKI LESZ B*SZVA! ÉN SZÓLTAM!"
Vajon lehet létjogosultsága ezt kitenni, mint figyelmeztetést, hogy a gyerek esetleg nekicsaphatja az ajtót? Mit gondoltok, ötletes? Vagy felesleges kitenni, úgyis ugyanúgy mellé fognak állni az embernek?
Pont lefossa mindenki.
Erre a problémára a tolóajtós autó adta a megoldást. Imádom.
Az ilyen stílusú feliratok kb arra lehetnek ösztönzők, hogy az arra fogékonyak is hasonlóan bunkón viselkedjenek, mint amilyen stílusban a felirat íródott.
Ilyen feliratot én még nem láttam, a régi, klasszikus "gyerek a fedélzeten" szerintem röviden, tömören tájékoztat, anélkül, hogy nevelni akarná a többi közlekedőt, sőt, az inkább kér (vigyázz ránk), de a lényeg, hogy nem kelt indulatokat, figyelmen kívül lehet hagyni, nem provokáló.
Így van, a toló ajtó a legjobb dolog amit csinálhattak.
10 centire van valami már kitudom nyitni.
Vagy megneveled a purdédat, vagy fizeted a kárt, amit okoz.
Nem fogok egy tahón megfogalmazott matrica miatt lemondani egy parkolóhelyről.
Amúgy nem értem az ilyen feliratoknak mi a célja?
Gyakorlatilag akárhogy állok a parkolóba, ugyanúgy rá lehet b_szbi az ajtót a kocsira. Akár közel állok, akár nem.
Vagy az az elvárás, hogy a körülötte lévő parkolóba be se álljon senki, és neki rögtön 3 hely jár, csak mert lefialt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!