Megbízható szerelő ?
Figyelt kérdés
Sok rossz tapasztalat miatt
Nem bízok már szerelőkben felesleges alkatrészek cseréje és mégsem jó az auto
Debrecen környékén keresnék egy megbízható szerelőt kit ajánlanátok aki audira szakosodott? Markaszervien kívül
2023. márc. 10. 02:22
1/5 anonim válasza:
Sajna a környékedet nem ismerem, mert jóval odébb lakom, de a mi városunkban itt KE megyében egy autószerelő van, aki rendben van és tényleg normálisan dolgozik. A legközelebbi ember +40km.
2/5 anonim válasza:
Hát figy én Debrecenből hordom vissza Nyíregyházára, ha valamit cserélni kell. Nem audim van, de viszont ott mindig áll jó pár audi, csinálnak g mercit is. K@rvara nem olcsó, de mindig kifogástalanul megvagyok elégedve a munkájukkal. Inkább megfizetem őket, de tudom hogy jól meg van csinálva az autó. Persze volt olyan műhelyben nyiregyen ahol 2x b@sztak el a az autót és vissza adták a szerelés árát.
3/5 A kérdező kommentje:
És nekik mi az elérhetőséguk vagy oldaluk ?
2023. márc. 10. 07:33
4/5 anonim válasza:
Keress rá. Tüf szerviz én bátran merem aánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!