Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus 1.6 benzin sedanra...

Ford Focus 1.6 benzin sedanra Hankok vagy Michlen gumi a jobb? Esetleg continental?

Figyelt kérdés

Leírjátok a tapasztalataitokatbtancsaitokat?

Három markából ti melyiket választanátok? Ruhák terén is meg minden másban az a tapasztalatom hogy ami drágább a sokkal tovább tart aminek van hírneve neve sokkal jobb nem kopik úgy.

Autógumi terén viszont nekem nincs tapasztalatom ezért tettem fel itt a kérdést. 195-ost vennék egyébként rá (MK1 fóka) nagyon köszönöm a válaszokat előre is.

#Gumi, nyári gumi, mchlen, continental, hankok, autógumi #Tapadás, súrlódás, fizika, álljak meg ha kell és 5-6 évig tartson be
2023. márc. 9. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Hát ilyen futásra én nem tartanék 2x4 jobb minőségű gumit. Lassan tél sem lesz nálunk, én erre valami drágább 4évszakot vennék. Én nem bántam meg.
2023. márc. 11. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy mijet veszel ha nem nyomod őrült módjára.

Szüleim 2010 ben vettek kocsit (városi haszánlat), Járt hozzá új Michlen téli gumi, és vettek egy noname nyárit.

A Michlen biztos jobban tapadt, jobban lehetett volna vele gyorsulni az 1.4-es idegessel, de 5 év után elkopott. A noname 10 évesen is elfogadható állapotban volt, de már cserélték mert öreg volt.

2023. márc. 12. 09:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ilyen felhasználásra vállalható a négy évszakos, de abból a legjobbak közül kell válogatni. A Michelin pont nagyon jó ebben, a Crossclimate 2-t nagyon dicsérik.
2023. márc. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!