Ford Focus 1.6 benzin sedanra Hankok vagy Michlen gumi a jobb? Esetleg continental?
Leírjátok a tapasztalataitokatbtancsaitokat?
Három markából ti melyiket választanátok? Ruhák terén is meg minden másban az a tapasztalatom hogy ami drágább a sokkal tovább tart aminek van hírneve neve sokkal jobb nem kopik úgy.
Autógumi terén viszont nekem nincs tapasztalatom ezért tettem fel itt a kérdést. 195-ost vennék egyébként rá (MK1 fóka) nagyon köszönöm a válaszokat előre is.
Nekem télinek a Firestone-t ajánlották, teljesen korrekt az ára meg a minősége is
Amúgy mindegy csak ne az alsó kategóriából válassz
Teljesen felesleges túl marketingelt gumikat venni azért, mert 100 méteren 2 méterrel jobban teljesített, mint az olcsóbb.
Mi a gyári col, milyen gumi méret kell pontosan, van-e téli és nyári szetted külön, mennyit mész / év. Lehet egy prémium 4évszakossal jobban jársz.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Téli és nyári gumi külön van, céges ügyekben céges autóval járok nem megyek sokat igazából van h egy nap be sincs indítva, munkahelyem város végén van kb 8km. Hétvégén megyek vidékre szülők hoz, 20-25 km városba max 8-10 km t megyek.
4 évszakos gumin gondolkodtam de mindenki lebeszél róla, persze egyikőjüknek sincs 4 evszakos gumija :D
Így viszont Michelint fogok venni. Pénz nem annyira számít, értsd jól, én adok az ilyenekre h nem kell minden héten gumit cserélni és lehet, hogy 100 méteren 2 vel teljesített jobban mint egy nevesincs gumi , de meg is tehetem, nem a számtól veszem el, meg adok az ilyenekre mert ruhakban is ez a tapasztalatom h a markasabb az tovább tart.
Hankokot szerettem volna, de én azt hittem, hogy ez is felső kategoria , sőt meg jobb, mint a Michelin :D
Így viszont a Michelint fogom választani. Mindenkinek köszönöm a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!