Miért nyit ki egyből az autó kp zàrja mikor lezàrom tàvirànyitoval?
Figyelt kérdés
Ha kulcsal zàrom le ugy marad de ha a tàvirànyitos kulcsal akarom lezàrni akkor lezàrja de egyből kiis nyitja
Kiprobàltam ha lezàrom kulcsal akor tàvirànyitoval tudom nyitni
Miért nem zàrja le rendesen?
1999 peugeot 206 auto
2023. márc. 7. 18:39
2/6 A kérdező kommentje:
Ma vettem bele mondjuk tényleg olcsó elem volt
2023. márc. 7. 19:32
3/6 anonim 

válasza:

Szorul a zár, egy impulzusra nem tud teljesen lezárni, ezért nyit ki.
4/6 A kérdező kommentje:
De ha kulcsal zàrom le semmi baja De ha a távirányítón nyomom meg a gombot hogy lezárja lezár de egyből ki is old kulccsal ilyet nem csinál
2023. márc. 7. 20:27
5/6 b1812567 

válasza:

Ha hallod, hogy bezár mindent de egyből visszanyit, akkor először is ellenőrizd le, hogy kulcsos zárás után _tényleg_ mindent bezárt-e.
Tipikusan akkor szokott ilyen történni, ha pl. nincs jól becsukva egy ajtó, vagy a csomagtartó. Vagy legalábbis úgy érzékeli, hogy nem tudta lezárni, jellemzően érintkezési vagy mechanikai hiba miatt.
6/6 anonim 

válasza:

A távirányítót szedd szét és kikell takaritani .
Hiába engeded el , még hozzá ér az érintkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!