Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felszerelni vagy fényezni...

Felszerelni vagy fényezni kell előbb az elemet?

Figyelt kérdés
Ki kell cserélni a lökhárítót és az egyik sárvédőt az autón. Beszereztem, de nincsenek színre fújva. Előbb fényezni kell, vagy felszerelni? Mi a sorrend? Köszönöm!
2023. márc. 7. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Ezt nem kérdezheted komolyan.
2023. márc. 7. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem.
2023. márc. 7. 14:07
 3/12 A kérdező kommentje:
És komolytalanul mi a válaszod?
2023. márc. 7. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Előbb felszerelni, beállítani, utána levenni, fényezni és újra felszerelni.
2023. márc. 7. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
A csavarozható elemeknek mindegy, viszont amit hegeszteni kell, azt célszerű először felszegelni és utána dukkózni, mert hülyén néz ki a ha fordítva próbálod.
2023. márc. 7. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Előbb teszed fel a bekeretezett vásznak a falra, és azután fested rá a tájképet, vagy fordítva? :D :D
2023. márc. 7. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
A lökhárító csavarozható és pattentek tartják tehát könnyen fel,les zerelhető. Ha a sárvédő is hasonló modon felrakható ez az elsőkre igaz leginkább akkor érdemes fényezés előtt feltenni próba céljából hogy tényleg passzol-e az egész és nincsenek nagy rések nagy különbségek furatoknál stb... Megeshet hogy típusoknál vannak kisebb eltérések főleg a furatoknál, illetve lehet némi deformációja is a csere darabnak amit csak akkor veszel észre ha már fenn van az autón. Tehát érdemes először feltenni megnézni hogy tényleg jó-e és akkor le kell venni és akkor lehet szépen színre fényezni. Sokkal több értelme van így mint ha fenn lenne az autón. Persze amit hegesztéssel tesznek fel azt nyilván felrakják és úgy egybe fényezik az egész elemrésznél hogy minél kisebb legyen a kontraszt és a többi részt maszkolják az autón.
2023. márc. 7. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Felszerelve érdemes elvinni és ott is hagyni a kocsit, hogy minél egyezőbbre tudja fújni.
2023. márc. 7. 14:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Bár ezt nem írtam le, de ez egy régebbi, 10+ éves autó. Nem csak ez a két elem sérült, hanem kissé a dob is, meg a motorháztető is. Mivel én voltam a hunyó, ezért saját pénzből javíttatom. Azért tettem fel a kérdést, mert azért ez számomra nem volt egyértelmű. Ha meg is van a színkód a kocsira, 10+ év alatt megváltozhatott a színe. Ha előre lefényezem és felrakatom, majd kiderül, hogy nem jó a szín, akkor lehet megint fényezni.
2023. márc. 7. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát azt úgy szokták, hogy kifújják kártyára a színt és melléteszik.
2023. márc. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!