Ha olyan lenne a piac, hogy egy adott autó ugyanannyiba kerülne automata és manuális váltóval is, akkor melyiket vennéd meg?
Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 08:05
11/16 anonim válasza:
az automata kényelme mindent megér..még azt a többletfogyasztást is
12/16 anonim válasza:
Alapvetően kézi váltóval mert szeretek váltani bár még nem vezettem autómatát.Egy sportos,jó vezethetőségű autónál manuálissal venném,egy kényelmesre hangolthoz automata illik.
13/16 anonim válasza:
Automatát.
Ha rám törne a válthatnék, egyszerűen csak áttenném szekvenciális módba, ami tudtommal mindegyik típusban van, mostanság már ráadásul pillangóváltósak.
14/16 anonim válasza:
Csakis automatát.
Dugóban araszolásnál megfizetheteetlen a kényelmi előnye.
15/16 anonim válasza:
Figyelemzavaros vagyok, úgyhogy mindennek örülök amire nem kell vezetés közben figyelnem. Na most a szabályokat, forgalmat, gyalogosokat stb nem tudom likvidálni, a váltással szarakodást viszont igen, úgyhogy ezt meg is tettem, így sokkal jobban tudok figyelni minden másra és nem kerülök közveszélyes helyzetbe azzal hogy váltásokat meg kuplungolást is eszközölnöm kell minden más mellett.
16/16 anonim válasza:
Mindenképp automata, nem érdekel se a magasabb autóára, se a többletfogyasztása, se a szervizköltsége. És automatából is csak bolygóműveset, francnak se kell a rángatózó darabosan működő duplakuplungos szemét, mentem azokkal is eleget, bőven megutáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!