Milyen automata váltós autót ajánlanátok 5-8 millió forint értékben?
csakis japán szedant vegyél. Ezeknek a váltója tökéletes, és úgy amkaszni, mint a motor örökké tart. (napersze karbantartás mellett)...hogy milyen márkát? Ez ár gusztus kérdése...
Nekem harminc éve csak japó automatáim voltak, (van) soha nem hagyott egyik sem cserben.
Bármelyik VAG DSG jó lehet.
Neked kellene kicsit konkretizálni az elvárásokat
Prius 3 plugin vagy prius 4.
Az a baj az automata váltósokkal hogy lehet sokat fogyasztanak. Pl skoda rapid 1.2fsi, 2016:
Manuális:6 liter városban
Automata 13 liter városban
Nem is értem hogy merte kiadni a gyártó így azt a modellt. Hivatalos adatok
Fuu köszi a válaszokat, megpróbálom kicsit pontosítani, de nincs túlságosan sok tapasztalatom a témában. 😀
- csak automata jöhet szóba, mert Angliában élek, és itt a legjobb tudomásom szerint csak ilyet vezethetek az ellenkező oldali közlekedés miatt
- nem mindennapi használatra lenne elsősorban, hanem ritkábban nagyobb távok, utazások megtételére
- nyilván városban is használnánk azért, szóval nem gondolkodok egy hatalmas autóban pl terepjaró, inkább egy fürgébb típus erdekelne (bár bevallom a Ford Puma, Toyota CHR nagyon tetszik, és azért azok masszívabbnak néznek ki)
- hibrid előnyben
- nincs szükség puttonyra, nem szoktunk sok cuccot szállítani, gyerek nincs
- 10 évesnél ne legyen idősebb modell
- nyilván a nagyon magas fogyasztás nem lenne túl jó, úgy tudom (laikusan), hogy az Alfák pl ebből a szempontból elég rossz választások
- semmilyen különleges extra nem szükséges
És igazából laikus szemmel ennyit tudok mondani. Ha szívesen veszem, ha leírjátok, hogy miket kellene átgondolnom
Vegyél Toyota Aurist. Jó kis fokozatmentes váltó van benne.
Vagy olyan autót nézzél amibe Aisin tiptronic váltót szereltek. Van egy csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!