Miért nem érdemes 1.1-es vagy akár 1.2-es autókkal autópályán közlekedni?
Hallottam olyanokat, hogy egy Suzuki Swit 1.3-nál 100 fölött ne menjen az ember, lényegében az ilyen 1.0,1.1,1.2,1.3 miért csak városi autózásra vannak? Mert picit félek elindulni 400 km távolságra csak oda, és vissza
+400! De autópályán sem akarok 100 alatt közlekedni viszont ha az felett jár a mutató mi történhet ilyen kisebb motoroknál?

Kérdező akik be akarják neked magyarázni hogy csak 80000 köbcentis 6 turbós dízel autóval lehet pályán menni azok csak szórakoznak veled.
A mai kis autókkal is lehet menni nyugodtan 130-at is hosszú távon. (gps 130, óra szerint 145 környéke) Legalább nem lustulnak el.
Persze ha sokszor mész hosszú távra, akkor nem a legjobb válaszás.

Én 90-95 amit megyek és senkit nem tartok fel.
Nem is erős a motorom , de nem gyorsul fel nehezen se.
Az sincs elő írva hogy kötelező előzni ezekkel.

"a kamionok is max 90-nel mehetnek"
80 az a 90.

Peugeot 206 pl. már vállalható, mondjuk egy 1.6-os benzin vagy diesel motorral.
De mindegy is, ha korlátos a büdzsé, akkor úgyis azt veszel, amire futja. Nem fognak széthullani ezek sem, csak nem lesz egy kellemes élmény a 400 km-es ingázás.

akik itt fikázzál az 1.3-as swiftet, szerintem még életükben nem ültek ilyen kocsiban.
az 1.3 kifejezetten fürge, csak nem kell sajnálni tőle a fordulatot. eleve tönkretehetetlen az a motor...
130-at még az érdi emelkedőn is tartja megpakolva.
évjárattól függően 85-90LE motorok, ne vicceljünk már, hogy 80-al kéne vele menni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!