Szerintetek hülyeség lenne egy állami bérauto program ?
Tehát az állam venne egy nagy auto flottát több részletben, és rászorulók részére lehetővé tenné hogy alacsony összegért kibéreljék. Így fiatalítani lehetne a hazai autóparkot, nem lenne szinte mindeki rákényszerülve hogy a használt auto piacon turkáljon a lerugott sz@rok között. A dolog nem példa nélküli hasonló van nyugaton, igaz más formában: A villanyautót papíron akksi nélkül veszed meg, és az akksit bérled, így jóval olcsóbb lesz a vételár.
Ennek a konstrukciónak a magyar szociális viszonyokhoz adaptálása lenne az állami bérautó program.
A sokat hangoztatott nagy újraindításban is van ilyen pont. Nem lesz magántulajdonod, az autót bérelheted....
Én maradi ember vagyok, én amiért megdolgoztam, szeretném az udvaromon látni, még ha 20 éves xar is.... Jelenleg is egy 21 éves autóm van, de az enyém....
"rászorulók részére lehetővé tenné hogy alacsony összegért kibéreljék"
Szerinted akinek alig van pénze, az hogyan tartaná karban az autót, vagy azt is az állam finanszírozná? Még rosszabb állapotban lennének, mint egy idősebbek, amit azért megbecsülnek, mert megdolgoztak érte. Kb mint eggyes albérlők, akik nem becsülik a más tulajdonát, és még a rezsit se fizetik. Ha meg az állam intézné a szervízt, azt szintén a mi adóforintjainból tenné. Biztos, hogy ezt szeretnéd, hogy valami kissebséginek fizesd az új autóját, miközben te esetleg több műszakban gürizzél, de mivel dolgozol, neked nem járna?
Fiatalítani az autóparkot. aha. statisztikai adat az semmit sem ér.
az én itthoni autóparkom önmagában 1 évvel lerontja ezt a statisztikát, de jobb állapotban vannak, mint sokaknál a 8 éves sohanem karbantartott közlekedőedénye :D :D :D
Igen.
Környezetszennyező luxuscikket nem támogatunk állami pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!