A csajok néha látják magukat valahol, amikor valami német prémium ketyerét vezetnek?
Figyelt kérdés
Max 2 szem látszik, de többször hittem azt, nem vezeti az autót senki.2023. márc. 4. 00:41
2/21 anonim 

válasza:

Igen. Instagram, Facebook, Onlyfans.
3/21 anonim 

válasza:

Egy bmw-től a legtöbb autó nagyobb.
Úgy hogy elég értelmetlen kérdés ez.
4/21 anonim 

válasza:

Nem akkora probléma az, max szűk helyzetekben. Autószerelő lévén sok autóban megfordulok és jópárszor volt már, hogy a műhelybe beálláskor azon gondolkodtam, hogy mégis hogy a picsába lehet így vezetni, hogy ennyire alacsonyan ülnek benne. Aztán ha elmentem egy próbakörre a munka után, teljesen normális volt minden, legkevésbé sem éreztem, hogy rossz lenne az üléspozíció. Nyilván kevésbé lát ki az ember, de 99%-ban nem befolyásol semmit. Sokkal jobbnak mondanám ezt, mint amikor (főleg az idősebbek, ritkábban kezdő női sofőrök) olyan magasra, meg előre rakják az ülést, hogy a fejük veri a tetőt, a térdük meg veri a kormányt. Azt sokkal veszélyesebbnek tartom.
5/21 anonim 

válasza:

1: a kínai nők miért járnak SUV-val? Csak mert megtehetik?
6/21 anonim 

válasza:

Mert a férfiak mind kétméteres daliák?
Az sokkal röhejesebb, amikor egy 165 cm-es 50 kilós lukinyúl feszít egy nagy batárban.
7/21 anonim válasza:
Nekem már a német premium ketyerétők röhögő görcsöm van. Azt hiszik milyen menő :D aha
8/21 A kérdező kommentje:
Nem jó a kérdés, inkább nem kisautóban, az a lényeg. Valami batárméretű akármiben, amit valami Dolph Lundgren formának terveztek.
Tegnap rongyolt mögöttem egy ukrán rendszámos terepjáró valami, majdnem bementem a bozótosba, mert belenéztem a tükörbe, és nem ült senki a volánnál.
2023. márc. 4. 08:41
9/21 anonim 

válasza:

Valójában legtöbbször a pasijuk találmánya, hogy a csajuk minél nagyobb és drágább autóval járjon, mert attól az ő cerkájuk látsszik nagyobbnak.
10/21 anonim 

válasza:

#8 Nincs olyan autó, amit 2 méteres emberre terveznek.
Egy prémium luxus suvban kb. 100 irányban lehet állítgatni az ülést. A 150 centis cicababa is beállíthatná kényelmesre az ülést, ha nem lenne tök sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!