Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A csajok néha látják magukat...

A csajok néha látják magukat valahol, amikor valami német prémium ketyerét vezetnek?

Figyelt kérdés
Max 2 szem látszik, de többször hittem azt, nem vezeti az autót senki.
2023. márc. 4. 00:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Kínai nőket nem is látni😅
2023. márc. 4. 01:03
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Instagram, Facebook, Onlyfans.
2023. márc. 4. 01:06
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Egy bmw-től a legtöbb autó nagyobb.

Úgy hogy elég értelmetlen kérdés ez.

2023. márc. 4. 05:50
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem akkora probléma az, max szűk helyzetekben. Autószerelő lévén sok autóban megfordulok és jópárszor volt már, hogy a műhelybe beálláskor azon gondolkodtam, hogy mégis hogy a picsába lehet így vezetni, hogy ennyire alacsonyan ülnek benne. Aztán ha elmentem egy próbakörre a munka után, teljesen normális volt minden, legkevésbé sem éreztem, hogy rossz lenne az üléspozíció. Nyilván kevésbé lát ki az ember, de 99%-ban nem befolyásol semmit. Sokkal jobbnak mondanám ezt, mint amikor (főleg az idősebbek, ritkábban kezdő női sofőrök) olyan magasra, meg előre rakják az ülést, hogy a fejük veri a tetőt, a térdük meg veri a kormányt. Azt sokkal veszélyesebbnek tartom.
2023. márc. 4. 07:34
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
1: a kínai nők miért járnak SUV-val? Csak mert megtehetik?
2023. márc. 4. 08:14
 6/21 anonim ***** válasza:
60%

Mert a férfiak mind kétméteres daliák?

Az sokkal röhejesebb, amikor egy 165 cm-es 50 kilós lukinyúl feszít egy nagy batárban.

2023. márc. 4. 08:19
 7/21 anonim válasza:
43%
Nekem már a német premium ketyerétők röhögő görcsöm van. Azt hiszik milyen menő :D aha
2023. márc. 4. 08:34
 8/21 A kérdező kommentje:

Nem jó a kérdés, inkább nem kisautóban, az a lényeg. Valami batárméretű akármiben, amit valami Dolph Lundgren formának terveztek.

Tegnap rongyolt mögöttem egy ukrán rendszámos terepjáró valami, majdnem bementem a bozótosba, mert belenéztem a tükörbe, és nem ült senki a volánnál.

2023. márc. 4. 08:41
 9/21 anonim ***** válasza:
46%
Valójában legtöbbször a pasijuk találmánya, hogy a csajuk minél nagyobb és drágább autóval járjon, mert attól az ő cerkájuk látsszik nagyobbnak.
2023. márc. 4. 08:41
 10/21 anonim ***** válasza:
10%

#8 Nincs olyan autó, amit 2 méteres emberre terveznek.

Egy prémium luxus suvban kb. 100 irányban lehet állítgatni az ülést. A 150 centis cicababa is beállíthatná kényelmesre az ülést, ha nem lenne tök sötét.

2023. márc. 4. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!