Elképzelhető olyan , hogy egy 2005.ös évjáratú 1.2.es Skoda fabia.nak nincs semmi hibája, de mégis világít a check engine a 95.ös benzintől? Amennyiben százasat tankol a gazdája akkor minden ok.
Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 18:45
2/17 nemaRendőrség válasza:
Állítólag a 100as benzintől még a gumikban is jobb a nyomás meg a kipufogón a lyuk is összehegeszti magát!
3/17 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy gyökereke ne fáradjanak. Köszönöm.
2023. márc. 3. 19:01
4/17 nemaRendőrség válasza:
Motorhibás az autó és gondolom évek óta nem érdekli a tulajt.
Te meg meg akarod venni a roncsot.
Ezek után én vagyok a gyökér?
5/17 A kérdező kommentje:
Igen gyökért vagy amennyiben ilyen stílusban válaszolsz. Ez nem vitatható....
2023. márc. 3. 19:25
6/17 anonim válasza:
Persze, benzintől gyakran bevillan a check engine, meg ha gyengül a Wunderbaum illata.
7/17 anonim válasza:
Nekem a citromillatú ablakmosótól jön elő check engine. A zöldalmással nem. :)
8/17 anonim válasza:
Biztos hogy hazudik, az mindig rossz. Ki kell olvasni a hibakódot mert hibát jelez.
9/17 A kérdező kommentje:
Írtam Skodás csoportba. A jelenség nem egyedi. Az se mindegy, h melyik kút 95.ös benzine, de a százassal tényleg nincs hibakód. Az autóknak nem találnak hibáját. Egyszerűen nem szeretik a 95.öst
2023. márc. 3. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!