Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a leg"gazdaságosabb"...

Melyek a leg"gazdaságosabb" A2 motorok?

Figyelt kérdés
Melyek a legjobb ár/érték arányú motorok ebben a kategóriában? Illetve a legolcsóbb elnyűhetetlen motorok?

2023. márc. 3. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Riga motor.
2023. márc. 3. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:

"Illetve a legolcsóbb elnyűhetetlen motorok?"

Ilyen általánosságot nemigazán lehet felállítani, mert a motor megbízhatósága nagyban függ attól, hogy milyen gazdája,gazdái voltak. Ezen felül meg neked kell eldönteni, hogy milyen árkategóriában, és stílusban szeretnél motort venni. Először én pl naked-ben gondolkodtam, aztán a végén túraendúró lett, egy DL650-es Suzuki, ebből van A2-re folytott is, de ritka, de ezek 1-1,5 milla körül indulnak.

2023. márc. 3. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:

2/es igazad van de én nagyjából olyasmire gondoltam mint autóból pl a suzuki swift vagy ford focus 1 gen ezek a tipikus alsó középkategóriás kocsik amik ha oda vannak figyelve rá ki mennek a világból. Kis keresgélés után találtam egy referenciát ami a suzuki GS500E ezek a motorok sok helyen oktató gépek ami már sokat mondó.

Leginkább amúgy cruiser/chopper érdekelne mint pl a yamaha virago 535, vagy pl keeway supershadow, de minden ötletre kiváncsi vagyok.

2023. márc. 3. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:

A gazdaságosság szerintem ott kezdődne, hogy mennyit fogyaszt, de az meg csuklófüggő. Én egy GS500-ért nem adnék annyi pénzt, amennyiért adják használtan, ott a Honda CB500F, az is egy tök jó motor, mondjuk még jobb lenne a CB500 (igaz, az nem A2), de egyik sem gazdaságos, ha megnézed, mennyibe kerül egy normális V2-es vagy sornégyes motor hozzájuk képest. Ha chopperre vágysz, Honda VT750 Shadow. :)

Az, hogy valami oktatómotor, nem jelenti azt, hogy neked az kell. Én sorkettes motorért egy fityinget sem adnék, attól függetlenül, hogy megtanulni tényleg azon a nagyon jó, mert ha azzal megy, a többivel is megy. De otthonra nem kéne.

2023. márc. 3. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod maxolni a teljesitmenyt a kategórián belül, akkor a Honda cbf 250 pl 3,5 l/100km, egy henger tehát egy gyertya, egyszerűen szerelhető.

Az orszaguti tempót siman viszi, palyán mar keves lesz.

De egy CBR 250-300 már ugyan ez, csak csinosabb, jobban megy, viszont drágább.

En főleg Hondában gondolkodok, de kb minden márkának megvan az említett típusok megfelelője.

2023. márc. 3. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A gs500 pl híresen elnyűhetetlen de nem a típus szabja meg hogy mennyi fejfájásod lesz vele.

Az előző tulajok hozzáértése vagy annak hiánya és az itthon elengedhetetlen kókányolások annál inkább.

Javaslom hogy ne ess abba a gyakori hibába hogy kinézel egy típust, de nincs elég rubel így megveszed a legolcsóbbat és csodálkozol hogy egy hulladék.

2023. márc. 4. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
GS500
2023. nov. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!