Fizetnem kellene a szerelőnek?
És itt egy csomószor megkapom, hogy a balek garázsjancsik nem is rosszak és inkább hozzá viszik az emberek, mint a "lehúzó tolvaj" szervizekbe. :')
Na, pont ezért drágább a szerviz. Nem azért, mert tolvaj g*cik vagyunk, hanem mert mi ilyet nem csinálunk. Az emberi viselkedésért és normális kiszolgálásért, jótállásért, stb, kell többet fizetni. Ez kerül több pénzbe. Persze mindenki okos, mindenki megcsináltatja a "báttyával", aztán meg koppannak, itt van rá az ékes példa.
Nem tudok rá mit mondani. Gondolom munkalap, árajánlat vállalási határidővel, pecsétekkel és aláírásokkal ellátva, meg hasonló "tolvaj g*ci" szervizekben teljesen alapvető dolgok nincsenek, ami alapján bárkinek igaza lenne. Neki is igaza van, mert valamennyi időt már beletett, az idő meg pénz, meg nyilván neked is igazad van. De ezek csak morális igazságok, az meg semmit sem ér az üzleti világban.
Neked annyi előnyöd van amúgy, ha full feketén nyomja, hogy megfenyegeted a feljelentéssel. Duplán rábaszna, először a rendőrség szállna rá, mert a tulajdonos akarata ellenére tartja magánál az autót, aztán meg a NAV a fekete munka miatt. Ez az egyetlen opciód.
#6 Te most akkor a kérdező vagy vagy nem? :D :D Minek ennyi profil, ha azt sem tudod észben tartani, melyik kérdésre melyikről válaszolj?
Amúgy a félpénzt jogosan követeli. Nem is értem amúgy, hogy tud téged átvágni a szerelő. Én csak olyanhoz viszem, akiről tudom, hogy megbízhatok benne, és nem is akar átvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!