18 coll felninek sok hátránya van a hazai utakon a gyári 16 collomhoz képest? 225/40 gumikkal.
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 18:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen. De ha a kényelem nem fontos, és tudsz rá vigyázni, akkor azért együtt lehet élni vele.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem fog elrepedni?
2023. márc. 1. 18:42
3/10 anonim válasza:
Az a /40 a lelkedet kirazza, az utak meg szetverik a felnidet. En tuti nem tennem fel, mar a /55 is erezhetoen jobban raz a korabbi autom /60-as gumijahoz kepest, a teli /65-ast nem is emlegetve.
4/10 anonim válasza:
Ha minőségi felni, akkor nem lesz baja, ha nem vered oda. Én évekig jártam 18-as BBS-eken, és bírták, pedig egyszer úgy odavertem a padkának, hogy elgörbült az egyik lengőkar. A peremét javítani kellett, mert lehorzsoltam, de még görgőzni sem kellett. Az olcsó felniket biztos kerülném ilyen méretben.
5/10 A kérdező kommentje:
Gyári BMW E65 style 118 felni
2023. márc. 1. 18:49
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez amúgy egész masszív így kinézet alapján
2023. márc. 1. 18:50
7/10 anonim válasza:
Az anyagminőség többet számít. A BBS-eimnek nem volt 9 kg darabja, csak kovácsolt volt, azért volt olyan rohadt erős. A gyári BMW felnik amúgy jók szoktak lenni. Nem hiszem, hogy lesz vele gondod.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. márc. 1. 19:06
9/10 anonim válasza:
Nem csak a felnit veri szét ez a szar út hanem az összes futóművet felfüggesztést .
10/10 anonim válasza:
Ott nem a col számít, hanem a peres gumi, ami a magyar utakra nem jó sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!