Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fejegységet vegyek...

Milyen fejegységet vegyek gyári helyett?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 6ezer forintos ebay-es kaki fejegység van az autóban. (Így vettem sajnos, első generációs škoda octavia combi)

Két első hangszóró+csipogó teljesen gyári. Ismerősömnek gyári fejegysége volt, cserélte minőségibbre és a gyári hangszórókkal akkora ugrás volt, hogy az hihetetlen, nem akartam hinni a fülemnek. Így úgy döntöttam, én is cserélném ezt a gagyi fejegységet. Két első hangszóró egyelőre maradna gyári. Nem kizárt, hogy később RCA-ról erősítővel lenne hajtva két erősebb hangszóró szett az első ajtókba + mélynyomó a csomagtartóban.

Nos ebből kiindulva fontos lenne, hogy legyen rajta RCA kimenet, illetve bluetooth. Más kritérium nem igazán van. Illetve árban ne legyen csilliós tétel.

Ki mit ajánlana? Tapasztalatok?

2023. febr. 17. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Legjobb tudomásom szerint minden létező utángyártott fejegység RCA-s, ráadásul már a mechanikás fejegységeknek is leáldozóban van, szóval a legtöbb bluetooth-os.

Menj fel valami webshopba, nézz szét, a legtöbb meg fog felelni az igényeidnek. A Somogyi/SAL fejegységek elég népszerűek az olcsó árfekvésük miatt, de elég sok rosszat hallottam róluk. Ezen kívül nevenincs szarok szintén nem nagyon szoktak lenni, a legtöbb helyen a SAL után már jönnek a minőségibb márkák, mint pl. a Pioneer, ezekkel pedig nem nagyon lehet mellé lőni.

2023. febr. 17. 16:22
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
Na ne röhögtess már ezzel az utolsó lepra SAL márkával....a legalja kínai szarokkal egy szintű a dolog.Erre kár lenne lecserelni a nostanit....pioneer,alpine,kenwood,jvcstb...ezekkel mellé nem nyúlsz,főleg ha nem a legalapabb fapados modellt veszed,bár még azok is jobbak mint a kínai gayok max nem tudnak annyi funkciot
2023. febr. 17. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
#2 Báttya, senki sem mondta, hogy SAL-t akarna venni. Hangokat hallasz a fejedben?
2023. febr. 17. 17:46
 4/7 D. Brasco ***** válasza:
Nem baj hogy pont te ajanlod az első válaszban ezt a lomot?!
2023. febr. 17. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 Tényleg? Kérlek idézd már, hogy hol.

Kétszer említettem, először azt mondtam róla, hogy sok szart hallok róla, másodszor pedig azt, hogy a SAL után/fölött amik vannak (pl. Pioneer), azok már megbízhatóak.

Kérlek világosíts fel, hogy a kettő közül melyikkel buzdítom a SAL vásárlására. Szövegértés még mindig nem megy, de tőled nem várunk többet, jól ismerünk, így szeretünk. :)

2023. febr. 17. 18:01
 6/7 D. Brasco ***** válasza:
Tőled sem kell többet várni ahogy elnézem.....nem menjél,sétálj egyet....
2023. febr. 17. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért azt nemártana tudni,hogy 1-es octáviából mégis melyik? Ugyanis a legelsőben még csak 1 Din-es fejegységet lehet rakni, a faceliftesbe ( kis müszerfalas) már a 2Din-est. Viszont a Tour kivitelbe megint berakták a facelift előtti műszerfalat.

Nekem Sony 2Din-es van, de nagyobb hangerőn eléggé súg ,bluetoothon ,zeneszünetekben. Ismerősnek JVC-t tettem a kocsijába, sintén 2DIN, az jobb szerintem, de utóbbi 2 éve is 46 ezer volt, most 55

[link]

2023. febr. 17. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!