Milyen összegeket hagytál ott autójavításért eddig?
Figyelt kérdés
Miket cseréltek, mennyi volt munkadíj, mikori és milyen az autó, stb. Minden érdekel!2023. febr. 28. 12:07
1/19 anonim válasza:
Tényleg nagy baromság a kérdés én most biztos nem fogod előkeresni neked.
2/19 anonim válasza:
A legnagyobb 350. Kuplung, komplett első futómű, olaj, szűrők, mindenből jó minőséget kapott. 2007 1.8 Civic
3/19 anonim válasza:
Remélem mások is az én véleményemen vannak ha van egy kis eszük, és inkább átugorják a kérdésed, mert szerintem semmi közöd, hogy ki mire meg mennyit költ. Ez magánügy!
4/19 A kérdező kommentje:
3-as ok, akkor nem kötelező válaszolni se
2023. febr. 28. 12:24
5/19 A kérdező kommentje:
Azt kérdezek amit szeretnék. Ha meg nem tetszik, nem kell válaszolni
2023. febr. 28. 12:26
6/19 A kérdező kommentje:
4-es köszi. Sajnos nem olcsó dolgok ezek. Én tudok egy olyan esetről, hogy több mint 1 milliónál jár a javítás összesen, sok minden cserélve lett. Bmw-ről van szó, régebbi
2023. febr. 28. 12:29
7/19 anonim válasza:
Mi meg azt válaszolunk, amit szeretnénk.
8/19 A kérdező kommentje:
#8 Nem te fogod eldönteni mit írok ki. Ha nem tetszik, nem kell válaszolni, de valamiért még mindig írsz. Még fogok kérdezni hasonlót is ha akarok, ne aggódj emiatt
2023. febr. 28. 12:31
9/19 A kérdező kommentje:
7# nyugodtan
2023. febr. 28. 12:32
10/19 anonim válasza:
Mi meg akkor is bojkottáljuk a kérdésed! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!