Maszek,ismerősöknek, magamnak autójavításhoz milyen diagnosztikát vennétek?
Figyelt kérdés
150-200k a keret.2020. nov. 14. 10:49
2/7 anonim válasza:
Az első hozzászóló egy havi fizetéséből vennék neked valamit.
3/7 anonim válasza:
Én vettem 15k-ért egy tört vag-com kábelt, mindig bevált eddig.
4/7 anonim válasza:
No és ha szabad kérdeznem, minek?
Sosem láttam még, hogy valaki "diagnosztikát" használt volna egy szelepállításhoz, fékbetét cseréhez, vagy egy kézifék-bowden megfeszítéshez.
.....csak úgy mondom. ;)
5/7 anonim válasza:
#4: mondjuk kiolvasni a hibakódokat, kitörölni azokat, élőadatot nézni, esetleg egyes funkciókat ki/be kapcsolni. 20 éves autókon is van már canbus, ahhoz meg hasznos a kábel
6/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen #5!
Sosem gondoltam volna, hogy ilyen célra is föl lehet használni, ezt a ..... mit is?
Ezidáig meggyőződésem volt, hogy a diagnosztikát csak pótkerék leszorítására és az oldalablakok párátalanítására lehet használni.
Mégegyszer nagyon köszönöm az értékes infót.
/ja, mégsem/
7/7 anonim válasza:
#6: ironizálhatsz. De félamatőr szerelgetéshez teljesen rendben van, ha valaki akar egy olyan eszközt, amivel bele tud nézni az autó "agyába" Az, hogy a köznyelv diagnisztikának hívja az egy dolog. Mindenki érti mire gondolnak az emberek ilyenkor. Mint írtam 20 éves autóknál is van canbus, vannak tárolt hibakódok stb. aminek kiolvasása nélkül kb értelmetlen bármit is csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!