Mercedes Benz W124 coupe-ba érdemes turbót tenni?
Figyelt kérdés
Az a probléma hogy nem igazán értek az autók műszaki részéhez, ezért vagyok bajban. Az autóm egy 1995 ös CE124 E220 (automata) és szeretném igényesen megpiszkálni kicsit a teljesítményt. Elsősorban a turbón gondolkoztam, de más is szóba jöhet ha tudtok valami jobb módszert. Illetve még az lenne a kérdésem hogy hogy találok megfelelő turbót? Mi alapján keressek?2023. febr. 27. 12:39
11/12 anonim válasza:
Ja, mint zámbó imre kultusza? :D
Jó, nekem mindegy, de akkor fogadd el hogy a kocsi nem megy. :)
12/12 anonim válasza:
Ha tisztelnéd a kultuszát (jelentsen ez bármit...), akkor pont gyári állapot megörzése, rendbehozása lenne a cél, még ha azzal a motorral nem is a leg fickósabb.
Én is egy ép C124-re vadászok, de az ilyen tuner Jóskáktól nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!