Mercedes Benz W124 coupe-ba érdemes turbót tenni?
Figyelt kérdés
Az a probléma hogy nem igazán értek az autók műszaki részéhez, ezért vagyok bajban. Az autóm egy 1995 ös CE124 E220 (automata) és szeretném igényesen megpiszkálni kicsit a teljesítményt. Elsősorban a turbón gondolkoztam, de más is szóba jöhet ha tudtok valami jobb módszert. Illetve még az lenne a kérdésem hogy hogy találok megfelelő turbót? Mi alapján keressek?2023. febr. 27. 12:39
1/12 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, hogy beteszel egy turbót. Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor 1. eleve ne akarj turbót (sőt, semmilyen tuningot), 2. ne a GYIK-en kérdezz, hanem fordulj szakemberhez.
A szívó motor turbósításához sok minden kell, nem csak a turbó.
Leömlő, turbó, csövezés, wastegate, BoV., intercooler, map, injektorok, nyomásszabályzó, ECU. És ha ezek megvannak, lesz egy illegális autód, amíg le nem papíroztatod.
2/12 anonim válasza:
Először olyan embert keress aki ezt megcsinálná.
De olyat nem fogsz találni, te meg megint nem fogod tudni össze hozni.
Rendbe kell tenni és annak menni kell nagyon jól.
4/12 anonim válasza:
Aha, tedd be a csomagtartóba +25 lóerő.
5/12 anonim válasza:
Akko má nitrót is teggyé béle. Sőt ketőt is !!!4négy!
6/12 anonim válasza:
Háppersze.
Gondolom van alaphangon kétmillád egy ilyen projectre.
Add el azt a lomot, tedd hozzá a kétmillát az árához, és vegyél egy izgalmasabb autót helyette.
9/12 D. Brasco válasza:
Napi tunerjóska kérdés pipa...én még egy kompresszort is tennék bele az a biztos
10/12 A kérdező kommentje:
6os: szerintem 17 évesen elég lesz nekem a coupe, tudod vannak akik értékelik a kultuszát
2023. febr. 27. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!