Milyen légszűrő tisztító folyadékot és légszűrő olajat ajánlotok Suzuki Drz 400-ba?
Figyelt kérdés
Endurozásra használt. Az előző tulaj azt mondta, hogy minden motorozás után kimosta és olajozta, ez valóban szükséges?
Milyen tisztító szükséges? Láttam van, aki sima szappanos vízben mossa, van aki kifejezetten erre alkalmas spéci cuccban?
Légszűrő olajok közül inkább a spray vagy az önthető olaj a jobb? Azon belül melyik márka melyik típusa az ajánlott?
#Suzuki DR-Z 400 #Légszűrő olaj
2023. febr. 27. 12:38
1/1 anonim válasza:
Én quadon kb. 500-1000km után - függően attól mennyit mentem poros környezetben - mostam. A K&N tisztítóját és olaját tudom ajánlani. Meg tudod venni szettben, olyan 8-10 mosásra biztosan elég. Én mondjuk át szoktam mosni mosogatószeres vízzel is miután a K&N-el lemostam. Utána vagy szárad 1 napot meleg helyen vagy barátod a hajszárító 😀 Majd miután teljesen száraz szépen körbe fújod az új olajjal, mintha festéket fújnál. Rövid fújások sávonként körbe az egész felületen, az alját se felejtsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!